''Razlika evidentna, Zvezda najbolja u Srbiji''!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.12.2019.
20:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle večerašnjeg trijumfa jei javno izneo takav zaključak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dugo je Portugalac Tomane ove jeseni tražio pravu formu u dresu Crvene zvezde, a večeras je protiv Spartaka nagovestio da se nalazi na pravom putu.


Naravno, veoma je zadovoljan večerašnjom utakmicom, a u razgovoru za klupski sajt naglasio je i da je Zvezda ovom pobedom osigurala zvanje jesenjeg prvaka Linglong Superlige.

''Važna tri boda. Ovom pobedom smo osigurali jesenju titulu i veoma sam srećan zbog toga. Razlika je evidentna i mislim da smo i ovim trijumfom pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji.

Cela ekipa se podigla posle utakmice sa Bajernom. Zahvalio bih se i navijačima koji su ponovo bili uz nas svih devedeset minuta'', objašnjava Tomane.

Majstorski gol koji je postigao je i dodatni razlog za njegovo zadovoljstvo večeras.

''Fenomenalan pogodak i jedan od najlepših u karijeri. Želim da se zahvalim i kapitenu Marku Marinu za odličnu asistenciju.

Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. U karijeri sam postizao golove na razne načine, pa i makazicama. Probao sam i u prvom poluvremenu, međutim lopta je bila malo visoka, pa je nisam zahvatio na pravi način'', podsetio je Tomane.

Sve ovo je odlična uvertira za duel sa Olimpijakosom u sredu u Pireju.

''Najbitnija utakmica u sezoni. Moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrisani, jer nas i pobeda i nerešeno vodi ka evropskom proleću. 

Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel sa Olimpijakosom i verujem da ćemo obradovati navijače'', zaključio je Tomane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
16:54

Znaci, on meni moze da napise da sam buzdovan, a ja nemam pravo da mu uzvratim?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 09.12.2019
17:57

Srecan evropski Stojke i evropski Savo svima koji slave, ah, ha, ah, ha, samo da znas kako si nam talican.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.12.2019
15:22

Umires ti u svojim trolovanjima na vestimao Zvezdi dragec ljepi.

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.12.2019
00:08

Idi umri pod nekim kamenom.

avatar
carbone
Monday, 09.12.2019
08:49

Sreca da nismo kao grobari sa 129 frakcija ..oni trebaju od stadiona da naprave zoo vrt zbog kaveza,.u svaki kavez po dva
partizana :) i u njemu onog hejtera king of jungle ..
Da, najbolji jesmo i vladamo, ne bavimo se manjim klubovima koji svaku nameste ili daju golove iz ofsajda pa vicu "drzi lopova"..
Mi nismo sirotinja u glavi, za njih smo gospoda u svakom smislu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.12.2019
17:19

Koristim ovu priliku da mojoj Zvezdi cestitam godisnjicu kad je bila na krovu sveta.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.12.2019
13:46

Nije tacno da je Zvezda najbolja u Srbiji, najbolja je u sirem regionu.

avatar
somborac77
Sunday, 08.12.2019
02:42

Naravno partizanove boljke su male utakmice ali da nema segrta,nikolica i jos pokojeg,verovatno bi bili egal na tabeli...

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 08.12.2019
01:35

Moj utisak je da Partizan bolje izgleda, ima konkretniju i dopadljiviju igru, ali i neshvatljive padove. Zvezda ne pravi te dečije greške, zato je tolika razlika. To što su trenutno privilegovan klub (u svakom smislu), donelo im je možda pet bodova prednosti, ali ne i jedanaest. Budimo realni...

avatar
REVØLT
Sunday, 08.12.2019
09:06

Donelo je i vise od 11, ne budimo nerealni.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.12.2019
11:43

Budimo realni, kakvi bodovi, kakva liga zvezda bi se ugasila da nije privilegovana ili da je "privilegovana" kao Partizan i ostali klubovi iz lige jer: 1.zvezda sa neisplaćenim ugovorima bivšim igračima i trenerima i sa pravosnažnim presudama ne bi mogla prvo da počne takmičenje u profesionalnom rangu (SL i PLS) već bi najviše mogla da igra Srpsku ligu Beograd. 2. kada bi se ispitale utakmice koje je igrala i suđenje koje joj je donelo privilegiju tj. benefit sigurno bi završila još par ranga niže. 3. sa preko 50M € duga i tavorenju između 5-7 lige klub bi se ugasio. Kakvih 5 bodova prednosti, 5 rangova prednosti, treba da igraju 6-7 ligu, a ne SL. Što se tiče ove sezone ne postoji regularna utakmica u kojoj su dali gol, jedina koja nije obilovala značajnijim sudijskim greškama, a u kojoj protivnik nije hteo da se skloni je protiv Partizana gde nisu šutnuli na gol, a prvi gol su primili nakon nazovi ih dečijim greškama. Samo "najbolji" golman Evrope ima više kikseva ove sezone u SL nego cela odbrana sa golmanom Partizana, a to što nisu kažnjeni je posledica ovoga što pišem. Da je igrači spartaka igrali za klub, da pobede, a ne za ličnu promociju jer znaju da moraju da izgube utakmicu u svakom slučaju pa ako već dajemo gol bolje ja da ga dam nego saigrač i onda su u situacijama 2 na 1 umesto da dodaju i ubace na praznu mrežu šutirali iz težih situacija, a još im je čist gol poništen. Naravno ni zvezdini igrači ne igraju sa 100% jer znaju da pobeđuju sigurno, ali prave greške koje su ozbiljnije čak i od ovih što im se sklanjaju, ako ne računamo kad sami sebi daju golove ili kad njihovi golmani asistiraju zvezdinim igračima. Samo suđenje samo ove sezone: 3 boda od Inđije zbog dva nepostojeća penala za zvezdu, 3 boda od voždovca zbog poništenog regularnog gola voždovcu zbog nepostojećeg prekršaja i priznatog gola zvezdi iz ofsajda, 3 boda u Kruševcu zbog neregularnog gola i celokupnog suđenja da Napretku nije dato da igra, 3 boda protiv rada zbog izmišljenog penala i celokupnpog suđenja, 1 bod u Ivanjici zbog nedosuđenog čistog penala za javor, 3 boda na Voždovcu zbog igranja Petrovića koji je već igrao u trećem kolu za rad. Samo to je 16 bodova. Koliko je Partizan oštećen? 2 boda u Kruševcu pošto nije postojao žuti karton za štopere Napretka koji su zajedno zaslužili 5 žutih za nekih sat vremena, 3 boda protiv voždovca u kome je dosuđen nepostojeći penal za voždovac i nedosuđen čist penal za Partizan i pritom nije isključen igrač voždovca, 3 boda protiv Čukaričkog gde u 5. minutu nije isključen kasnije strelac zbog toga neregularnog gola za Čukarički kada je laktom u glavu udario Sadika i tako ga sprečio da izađe u stopostotnoj šansi i drugi gol nakon prekršaja nad Ivanovićem. To je 8 bodova. To je ukupno 24 boda privilegije, ako ne računamo da su trebali da budu kažnjeni zbog komentarisanja suđenja sa po 2 boda od svakog člana zvezde, a to je ukupno 10 bodova (Mijailović, Terzić, Mrkela, Degenek, Borjan). Koji su to 5 od ovih 34 boda?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.12.2019
22:13

zvezda je najbolja u promociji revijalnih utakmica protiv svojih filijala i uz pomoć svoji sudija.

avatar
MarkoSi
Sunday, 08.12.2019
06:54

...Reče promoter "Stokholmskog sindroma", pošto je Zvezda odigrala mečeve protiv svojih filijala iz Kopenhagena, Berna i Atine. Pošto je uz pomoć svojih sudija prošle godine nadigrala šampiona Evrope. Dečko, od kada je Čita kralj džungle?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.12.2019
13:47

A vi ste najbolji sirenju partizanskih lazi, patoloske mrznje, zavisti, zlobe i ljubomore na vasoj TV i na vestima o Zvezdi, ali samo nastavite jer mnogo, mnogo ste nam talicni.

avatar
Ovono
Saturday, 07.12.2019
22:11

Samo jos Partizanu sut u okvir gola i taman ce tako i da bude!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 08.12.2019
16:04

Jedan derbi u ligi,i vi pricate kao da ih je bilo 30 takvih,smesni ste kao cirkus,2 derbija u ligi kad su bila za titulu,oba smo pobedili 2:1 i iz oba ste dali gol iz penala,znaci bolje da cutite i to mu je to

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
22:06

Posle Partizana.

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 08.12.2019
00:34

Pobedite sve i bicete sampioni. Mene bi bilo sramota da placem posle Napretka koji vas je oduvao u svojoj kuci. Vi hocete titulu?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.12.2019
11:16

zvezdu su u njenoj kući oduvali i Inđija i voždovac, ali su pokradeni, a ostali nisu hteli. Partizan da pobedi sve zato što zvezda sve namesti ili ukrade što ne može da namesti da bi bio šampion? Plakaćete vi kada se opet budu vraćale ukradene titule.

avatar
REVØLT
Sunday, 08.12.2019
09:05

Vi niste pozvani da pricate o sramoti, narocito ne kada tu svoju ''pamet'' prosipate nama Grobarima.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 08.12.2019
01:34

partizan prvo da bude bolji od Vojvodine i Cuke pa moze da prica o Zvezdi.