Razočarani Irci znaju šta je potrebno za pobedu nad Srbijom!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.09.2021.
11:35
Izvor: Sportske.net

Nemaju više šansi za Svetsko prvenstvo, ali imaju svoj cilj.

 EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Reprezentativac Irske Džoš Kulen smatra da je njegova ekipa pod imperativom pobede nad Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Dve selekcije će se sutra sastati u Dablinu u 5. kolu grupe "A" kvalifikacija za Mundijal, a s obzirom na to kakvo je stanje na tabeli, Irska nema nikakve šanse da se bori za odlazak na turnir. Svega jedan bod iz prve četiri utakmice pokazatelj su ne najbolje atmosfere i perioda za zaborav u redovima "zelenih", a da stvar pred meč sa Srbijom bude još gora, povredio se i kapiten Šejmus Kolmen.

No, u taboru Irske veruju da moraju da zbiju redove i pruže svoj maksimum do kraja kvalifikacija.

"Definitivno, postoje stvari koje moraju da se poprave. Glavna stvar u fudbalu je rezultat i mi moramo da ga pronalazimo. Moramo da koristmo naše dobre periode u utakmicama, dajemo golove kada smo u naletu i pobeđujemo utakmice. Jednostavno", konstatovao je vezista Džoš Kulen.

Irska je do jedinog boda došla u poslednjoj utakmici protiv Azerbejdžana i to kod kuće.

"Nema vremena za nas da budemo u lošem ritmu. Potreban nam je brz preokret. Moramo da se fokusriamo na meč u utorak i kao fudbaleri, naš zadatak je da budemo samouvereni i tako moramo ući u utakmicu protiv dobre ekipe kao što je Srbija. Gledajući grupu, moramo da pobedimo. Naš fokus je da pobedimo utakmicu. Sigurni smo da to možemo da učinimo u grupi u kojoj se nalazimo. Uradićemo sve ne bi li osvojili tri boda", poručio je fudbaler Anderlehta.

Utakmica u Dablinu igra se u utorak od 20.45 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke