Razočarani Stanojević o ''brutalnoj krađi'' - Nagovestio odlazak, tituli se više i ne nada

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2022.
23:14
Izvor: Sportske.net

Još jedna emotivna reakcija trenera Partizana pred konačan rasplet sezone.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras ubedljivo savladao ekipu Voždovca sa 3:0 u gostima, vratio se na ''minus dva'' u odnosu na vodeću Zvezdu, ali slaba je to uteha bila treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću, koji je, bar se takav utisak stekao, već pomirio da njegov tim neće prvi proći kroz cilj, iako do kraja ostaje da se odigra još jedno kolo.

A za takav rasplet je kao jedan od razloga naveo i sudijske odluke tokom prolećnog dela sezone, kada je Zvezda od ''minus pet'' stigla do dva boda prednosti.

"Mnogo sam razočaran. S obzirom na to kakve se stvari dešavaju ovde, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Moram da kažem, nije nam dozvljeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. O njima neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ni ne nadam se više. Pratim i gledam kako sve funkciniše u poslednje vreme, vidim u kom pravcu sve ide. Verujem u ekipu Voždovca, mislim da su dobar tim i da mogu da iznenade svakog, ali mislim da neće moći da dođu u situaciju da pobede, jer tako to ide, može da priča ko šta hoće. U utakmicama koje su nam ključne bile, nije nam bilo dozvoljeno da pobedimo'', objašnjava Stanojević.

S tim u vezi, trener Partizana priznaje da mu je i samom sve teže da nastavi započeti posao u Humskoj, iako ima puno poverenje uprave kluba.

''Stvarno ne znam više kako da funkcionišem ovde i na koji način više ovde da radim u ovakvoj situaciji. Svaka čast mojim momcima koji se i dalje nadaju, bore se i pored svega. Nije lako pobediti ovoliki broj utakmica, a znaš da je teško da osvojiš titulu jer si osetio to na svojoj koži u drugom delu sezone'', izjavio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke