Razočarani Vrba: ''Velika šteta...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.02.2022.
22:21
Izvor: Beta

Trener Sparte očekivao mnogo više od svog tima.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Sparte iz Praga Pavel Vrba rekao je večeras da je razočaran što njegov tim nije prošao u osminu finala Lige konferencija, ali i da je Partizan tokom cele utakmice kontrolisao rezultat.

"Večeras smo dosta razočarani što nismo prošli u osminu finala. Partizan je celu utakmicu kontrolisao, vodio je tokom većeg dela meča sa 2:0, i žao nam je zbog toga", rekao je Vrba na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Spartu sa 2:1, u revanš duelu šesnaestine finala Lige konferencija. Crno-beli su pre sedam dana u Pragu slavili sa 1:0.

Beogradska ekipa se tako plasirala u osminu finala novog evropskog takmičenja, a žreb će biti održan sutra u Nionu od 13.00.

Vrba je dodao da su prvi gol u sedmom minutu primili posle njihove greške, a da je zatim usledio i drugi gol.

"Velika šteta za naš tim što ovaj pogodak iz drugog dela nismo postigli ranije. To je velika šteta. Postoje mnogi segmenti igre gde moramo da radimo, ali žalimo zbog rezultata", rekao je on.

Fudbaler Sparte Adam Hložek rekao je da je njegov tim ušao u utakmicu sa željom da postigne gol na početku i da tako preokrenu rezultat iz prvog duela, ali da su nažalost primili dva gola u ranoj fazi.

"Imamo dugoročan problem da postignemo gol na gostujućem terenu. Večeras nam je to pošlo za rukom tek na kraju... Razočarani smo posle poraza, ništa nam ne preostaje nego da se koncentrišemo na nastavak domaćeg prvenstva", zaključio je Hložek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke