Reč ima Milan Pavkov, jedno posebno bitno obaveštenje za "delije"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.02.2021.
15:24
Izvor: Sportske.net, Beta

Pavkov je sinoć ponovo oduševio navijače Zvezde.

BRANISLAV BOZIC
BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je danas da je srećan zbog izjednačujućeg gola protiv Milana u Ligi Evropa i naveo da će ekipa pružiti maksimum u revanšu u Italiji pošto želi dobar rezultat i prolaz dalje.

"Svaki gol me raduje podjednako, a najviše me čine srećnim timski uspeh i rezultat. Svako ima svoju ulogu na prekidu, moj zadatak je bio da budem na prvoj stativi. Na svaku loptu idem sa nadom i verom da ću postići pogodak. Profesionalac sam i svaka utakmica mi je velika i bitna", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde odigrali su u četvrtak u Beogradu nerešeno 2:2 protiv Crvene zvezde, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa. Pavkov je postigao izjednačujući pogodak u četvrtom minutu nadoknade vremena.

"Na koji način možemo do senzacije prepuštam stručnom štabu, a na nama igračima je da poštujemo sve dogovore i damo maksimum. Voleo bih da ekipa ostvari dobar rezultat, a da li uz moj gol ili nečiji drugi nije važno", dodao je Pavkov.

On je rekao da mu znači podrška kluba i dodao da je gol posvetio porodici.

"Najviše mi znači podrška porodice, ali mi znači i podrška generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove", naveo je on.

Za kraj našalio se Pavkov oko toga da li će mu navijači ponovo doći ispod prozora, kao kada je postigao dva gola Liverpulu

"Možda i planiraju, ali moraju da znaju da ne živim više na toj adresi", uz osmeh je završio Pavkov.

Revanš utakmica Zvezde i Milana igra se narednog četvrtka od 21 sat na San Siru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke