Recko leti iz fudbala - drakonska kazna za Antića

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.03.2021.
20:15
Izvor: Sportske.net

Zaslužena kazna.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić diskvalifikovan je iz fudbala u narednih 18 meseci, na koliko mu je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla kaznu zbog nesportskog ponašanja u Kruševcu.

Kontroverzni trener je prethodnog vikenda divljao na gostovanju svoje ekipe Trajalu što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a odluka o kazni je brzo doneta.

Popularni Recko se posle iskjučenja obrušio na službena lica ne birajući reči ni prema četvrtom arbitru Jeleni Cvetković. Potom je ušao u sukob i sa žestok verbalni, na granici fizičkog, obračun sa predstavnicima obezbeđenja. 

Na kraju, skoro uz primenu sile, šef stručnog štaba gostujućeg tima, mimo svoje volje, odstranjen je sa terena kruševačkog stadiona.

Podsetimo, Antića je isti organ pre skoro dve i po godine kaznio šesnaestomesečnom zabranom rada u fudbalu, dodatno i sa pola miliona dinara. I sve to zbog izjava u medijima i „klevetanja članova fudbalske organizacije“. Odluku je kasnije preinačila Komsija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije i smanjila na jednogodišnju suspenziju, uz neznatno povećanje novčane globe.

Početkom marta 2019. godine, Recko je ipak izašao kao pobednik u čitavom slučaju – Odbor za hitna pitanja FSS posegnuo je za vanrednim pravnim lekom i definitivno ukinio suspenziju treneru Dinama. Antić je u to vreme bio i predsednik kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke