Ređaju se pojačanja u Humskoj - Partizan doveo i golmana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Još jedno novo ime u ekipi Igora Duljaja.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle izlaznih transfera štopera Mihajla Ilića u Bolonju i veziste Kristijana Belića u AZ Alkmar, u Partizanu su sada maksimalni fokus stavili na jačanje tima.

Danas je prvo zimsko pojačanje i ozvaničeno, to je 19-godišnji defanzivac Nikola Miličić koji je stigao iz kragujevačkog Radničkog, a dogovoren je dolazak i mladog ekvadorskog veziste iz Šahtjora, Denila Kastilja koji takođe ima 19 godina.

Već večeras je stigla informacija i o trećem pojačanju, i to na poziciji golmana.

Kako je preneo ''Telegraf'', konkurenciju među čuvarima mreže pojačaće 27-godišnji Miloš Krunić, bivši golman Voždovca koji je sa crno-belima dogovorio jednogodišnju saradnju.

On je na voždovačkom ''Krovu'' proveo tri godine, od 2020. do juna 2023, kada je realizovao svoj prvi inostrani angažman, u saudijski Hadžar, ali se tamo zadržao samo par meseci, pa se jesenas vratio u Srbiju i trenirao sa ekipom Partizana.

Ono što je pokazao na treninzima dopalo se sportskom direktoru Partizana Ivici Kralju, treneru golmana Nemanji Jovšiću, očigledno i šefu struke Igoru Duljaju, ponuđen mu je ugovor i u nastavku sezone Krunić će biti nova konkurencija Jovanoviću, Stevanoviću i omladincu Radulaškom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke