Ređaju se ''transfer bombe'' u Grafičaru, stigli bivši Zvezdini napadači, i ne samo oni!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2022.
08:31
Izvor: Sportske.net

Sledeće sezone imaće napadače sa ogromnim iskustvom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zvezdina filijala Grafičar će se i naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije, ali osim mladih igrača koji bi u perspektivi trebalo da budu nosioci igre Crvene zvezde, ponovo će imati i nekolicinu veoma iskusnih igrača.

Pred početak priprema za novu sezonu ''Grafosi'' su juče predstavili ''poker'' velikih pojačanja!

Najveću pažnju privlače novi napadači Grafičara, a to će biti nekadašnji Zvezdini napadački aduti - Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović!

Tridesettrogodišnji Kasalica je za Zvezdu nastupao od januara 2012. do leta 2014. godine, a pooslednji angažman imao je u Radničkom iz Niša.

Godinu dana stariji Kaluđerović je u Grafičar stigao iz novosadskog Proletera sa kojim prošle sezone nije uspeo da sačuva superligaški status. Popularni ''AK 99'' je punu afirmaciju stekao u Crvenoj zvezdi od 2010. do 2012. godine.

Ni to nije sve. Grafičar je angažovao i nekadašnjeg defanzivca Vojvodine Đorđa Đurića koji je takođe ''Zvezdino dete'', s obzirom da je ponikao na ''Marakani'', a spisak velikih pojačanja sa ogromnim iskustvom kompletirao je i 35-godišnji ofanzivni vezista Miloš Stojčev, još jedan igrač ponikao u Zvezdi, koji je prošlu sezonu odigrao u Železničaru iz Pančeva.

Kada već pominjemo Zvezdu, ona je na pripremama u Sloveniji, gde uveliko igra pripremne mečeve. Nedavno je savladala Bravo sa 2:1, sinoć remizirala sa Domžalama, a danas će ekipa Brava testirati fudbalere Čukaričkog. Njiihov duel počinje u 18 časova, a kvota na pobedu ''Brđana'' u AdmiralBet-u je odličnih 2.30!





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke