Reklama za Super ligu, "Real sa Nišave" zaustavio Partizan i ima za čim da žali!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.07.2022.
22:00
Izvor: Sportske.net

Na stranu Partizanova slaba partija, u prvi plan se mora istaći fantastičan Radnički večeras.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Umalo prvi poraz Partizana u novoj sezoni i to na "Čairu", Radnički je briljirao, mogao da bude i ubedljiviji, na kraju 3:3 (1:1) golom gostiju iz penala u nadoknadi vremena. 

Već na samom startu šokantan razvoj situacije po Iliju Stolicu i njegov tim. 

Radnički je došao do prednosti nakon smušenosti odbrane Partizana, prvo je Vujačić bio slabiji u skoku, a onda je lopta došla do Bojana Mlađovića koji glavom šutira i vara neodlučnog Stevanovića za 1:0. 

Partizan je krenuo bolje ka golu protivnika i stigao je do gola zahvaljujući - Bojanu Mlađoviću. 

Da je put od heroja do tragičara prvog poluvremena trajao svega osam minuta dokazao je bezobzirnim faulom na samoj ivici kaznenog prostora, iako je Vujačić odlazio od gola. Sudija je konsultovao VAR sobu, na kraju - penal za crno-bele koji koristi Bibars Natho za 1:1. 

Do kraja poluvremena dosta dobrog tempa, Filipović je imao dosta problema sa Mitrovićem i zanimljivo da ga je odmah na početku drugog poluvremena zamenio Stolica Šehovićem, a Radnički je imao najbolju šansu i pored toga što je Partizan imao više loptu u posedu. 

Veliku šansu je imao Radnički u 36. minutu, Petrov i Pejović su izigrali odbranu Partizana, a Pejović je na kraju pogodio same rašlje, ali okvir gola. Samo četiri minuta kasnije crno-beli su postigli gol preko Uroševića, ali je on poništen zbog ofsajda. 

Golove iz prvog dela pogledajte putem ovog linka

Drugo poluvreme je počelo onako kako bi želeo svaki navijač Radničkog iz Niša. Podsetili su na onaj Real sa Nišave, ređali su se napadi pred golom Partizana, ali i golovi. 

U 50. minutu Radnički stiže do prednosti preko Dimića, odbrana crno-belih je pukla na levoj strani napada domaćina, Šehović je bio nemoćan, a pomenuti Dimić je pogodio za 2:1. 

Samo četiri minuta kasnije velika prednost za Radnički, Stefan Mitrović je prošao po desnoj strani, pronašao Jovanovića u kaznenom prostoru koji iz prve pogađa za ogromnih 3:1. 

Nije to bilo sve, Radnički je nastavio sa napadima, imao je i Mitrović šansu, potom još jednu...

Moglo je da bude i još golova u mreži Partizana, ali je onda na scenu stupio Slobodan Urošević koji je dao neku nadu klubu iz Humske da može makar do boda. Gađao je gol sa 20 metara, veoma snažno i precizno, golman domaćin nije mogao ništa. 

Domaći nisu marili, nisu se povlačili i videli su da mogu da igraju protiv Partizana, nastavili su sa napadima i pogodili prečku u 82. minutu preko kapitena Pejovića iz slobodnog udarca. 

Dosta nervoze fudbalera Partizana, svakako da im nije pomoglo, ali jeste Mesarović koji greši u kontri, na drugoj strani se desila kontra Partizana, Terzić je pronašao Lutovca, a ovaj je pao nakon faula Mlađovića. 

Trifković je pokazao na belu tačku - Rikardo je pogodio za konačnih 3:3!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke