Remi u Lazarevcu, Kolubara i Mladost podelili bodove

Autor: Aleksandar Golubović
petak 01.04.2022.
20:25
Izvor: Sportske.net

Lučanci se dvaput vratili iz zaostatka.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Kolubare i lučanske Mladosti remizirali su 2:2 u drugom meču 29. kola Linglong Super lige Srbije i tako nastavili niz mečeva bez pobede započet još pre reprezentativne pauze.

Kolubara je povela u 20. minutu golom nakon odličnog skoka i udarca glavom Radovanovića da izuzetno precizan centaršut Kočovića iz slobodnog udarca.

Bio je to peti gol Kolubare ove sezone koji je usledio posle centaršuta, a ujedno i peti gol koji prima Mladost na ovakav način.

Prednost Lazarevčana trajala je veoma kratko pošto je već u 25. minutu Mićević glavom doneo izjednačenje gostima iz Lučana.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u 59. minutu Stojanović je vratio vođstvo Kolubari i tako kaznio promašaj Mladosti iz prethodnog napada.

Stojanović je šutirao sa ivice kaznenog prostora, a lopta je odskočila nekoliko puta, zakačila Miloševića i prevarila nespremnog Kostića.

Radost Lazarevčana trajala je svega desetak minuta, a izjednačenje Mladosti doneo je u 68. minutu kada je Sava Petrov iskoristio konfuziju u odbrani domaćin i nakon kornera zakucao loptu u mrežu.

Ovaj remiji omogućio je Kolubari da se bodovno izjednači sa osmoplasiranim Napretkom, koji je poslednji u mestu koje vodi u plej-of, dok podela bodova nikako ne odgovara Mladosti, budući da je superligaš iz Lučana do poslednjeg trijumfa stigao još u februaru, ali i dalje ima šanse da se nađe u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke