Remi Voše i Spartaka, TSC pobedio i sustigao Radnik

Autor: Milovan Longinov
petak 14.05.2021.
18:02
Izvor: Sportske.net

Odigrana su dva meča 37. kola Super lige Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka remizirali su rezultatom 1:1 (0:1), dok je TSC pobedio Radnik u gostima rezultatom 3:0 u 37. kolu Super lige Srbije.

Vojvođanski derbi počeo je minutom ćutanja u čast Milana Kosanovića, sportskog direktora Vojvodine, koji je preminuo u četvrtak od posledica korona virusa.

Strelac jedinog pogotka za Vošu bio je Momčilo Mrkaić u 75. minutu, prethodno je Spartak poveo preko Tufegdžića u 13. minutu.

U 13. minutu, gosti su poveli rezultatom 0:1, Tufegdžić je pobegao na desnom boku, zalomio Stojkovića i preciznim udarcem sa desetak metara pogodio desni ugao nemoćnog Simića.

Mnogo bolju igru u drugom poluvremenu Vojvodina je krunisala u 75. minutu posle predivne akcije. Simić je proigrao Vukadinovića, koji je prošao po desnoj strani i vratio povratnu kroz peterac, a tamo je Mrkaić petom plasirao loptu iza leđa Dujmovića – 1:1.

U drugom popodnevnom meču, TSC je razbio Radnik u gostima rezultatom 3:0. 

Strelci za TSC bili su Stanojev, Tumbasević i Lukić.

Voša je ostala na trećem mestu, ali sada Čukarički može da je sustigne. TSC se izjednačio na tabeli sa Radnikom na petoj i šestoj poziciji, dok je Spartak sedmi sa 51 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke