Reprezentativac Srbije završava karijeru u Zvezdi?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 31.12.2020.
16:31
Izvor: Sportske.net

Bilo bi lepo kad bi mu se ostvarila želja.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Fudbaler Sasuola i reprezentativac Srbije Filip Đuričić otkrio je da bi voleo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi.

Dobro poznato lice sa terena Serije A otkrio je u novogodišnjem broju Sportskog žurnala da je još pre desetak godina postojala šansa da zaigra za srpskog šampiona.

"Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želeo da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Ivić je želeo Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda. Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao o tome" - otkrio je Đuričić.

Nagalašava da je veliki navijač crveno-belih, ali da ne namerava da još dugo napušta Italiju.

"Rano je da planiram šta ću i gde raditi kad okačim kopačke o klin. Namera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima posle fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovde sam se pronašao i želim da ostanem još dugo" - rekao je krilni fudbaler.

Đuričić je u Italiju stigao pre četiri godine kada je zaigrao za Sampdoriju, a pre dolaska u Sasuolo pretoprošle godine kratko je igrao za Benevento.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 01.01.2021
13:28

Ja koristim ovu priliku da svim ljepim koji vise prate nasu Zvezdu, nego njihov, a jugoslAvenski klub da im cestitam njihovu Novu Godinu, a nadam se da ce se i oni setiti mene 14. januara.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 31.12.2020
18:53

Kamoi srece da ti je Zvezda pruzila sansu.

avatar
Dante Hell
Thursday, 31.12.2020
18:27

Djuricic je dete Zvezde. Ali su ga kao i celu generaciju '92 oterali iz kluba. Bilo je vaznije da dovedu 20 igraca za prelazni rok nego da igraju njena deca. Cele generacije su godinama unistavane.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 31.12.2020
21:31

I to kakve generacije.