Rešen status Pavkova, šta će Zvezda da radi sa OVOLIKIM BROJEM napadača?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.05.2021.
17:58
Izvor: Sportske.net

Ako se ostvari sve ono na čemu u Zvezdi rade, utisak je da će biti prevelike gužve u napadačkim redovima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je detaljno govorio i o još jednoj šampionskoj sezoni, ali i o planovima za sledeću, sa akcentom na prelazni rok koji je na ''Marakani'' već počeo transferom štopera Aleksandra Dragovića iz Leverkuzena.

Između ostalog, otkrio je još jednu informaciju koja će veoma zanimati Zvezdine navijače - Milan Pavkov ostaje i naredne sezone na ''Marakani''!

''On sigurno ostaje, jer nam je potreban. Rekao sam i pre, on je jedini krivac za ponekad lošiji status i tretman koji ima. Da nije dobio žuti protiv IMT-a, bio bi starter u finalu Kupa, jer ovo što je odigrao u završnici prvenstva je ono što se očekuje od njega. Ipak, on mora sebe da motiviše da uvek bude takav. Kaže mi i Dejan Stanković da ne može da ga prepozna u odnosu na to kakav je bio pre godinu dana'', izjavio je Terzić.

Takođe, Zvezdin generalni direktor je potvrdio i da se sa Bolonjom pregovara oko ostanka Falćinelija, kao i da Zvezda želi da zadrži i ostale strance, među njima i El Fardu Bena.

Tu je i mladi Nikola Krstović, koga je Terzić pohvalio za učinak u finalu Kupa i koji će i naredne sezone moći da bude Zvetzdin ''bonus igrač'' u domaćoj Superligi.

Ako svemu tome dodamo da je danas potvrđeno da se pregovara sa Markom Arnautovićem i Aleksandrom Prijovićem, postavlja se pitanje kako će svi ovi napadači moći da dobiju minutažu naredne sezone.

Dakle - Pavkov, Falćineli, Ben, Krstović, Prijović, Arnautović... Ima li mesta za sve?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke