Revija kartona i drama u Pančevu, Suma u nadoknadi spasio Novi Pazar poraza!

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.02.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Imao je domaćin prednost tokom većeg dela utakmice, ali nije vredelo...

Irfan Ličina/FK Novi Pazar
Irfan Ličina/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Železničara remizirali su u Pančevu sa ekipom Novog Pazara rezultatom 2:2 u okviru 20. kola Super lige Srbije.

Želja je imala tokom najvećeg dela utakmice koju je ispustila praktično u poslednjim trenucima meča posle pogotka Sejdube Sume sa penala.

Domaćin je poveo u osmom minutu golom Aleksandra Đorđevića, a peh za goste usledio je nedugo zatim pošto je zbog povrede teren morao da napusti Marko Šćepović.

Ipak, Novi Pazar je uspeo da izjednači rezultat posle gola Nikole Karaklajića u 33. minutu posle dodavanja Ljajića, međutim usledio je novi problem za Pazar koji je ostao i bez bivšeg fudbalera Partizana koji je morao da napusti teren.

Železničar je stigao do novog vođstva u finišu prvog poluvremena zahvaljujući pogotku Lazara Romanića, a prvi deo meča obeležilo je veliki broj žutih kartona - čak šest od kojih je pet za goste.

Trener Pazara Igor Matić pokušao je da izmenama razdrma ekipu u drugom poluvremenu, međutim domaćin se uspešno branio, sve do četvrtog minuta nadoknade vremena kada je goste poraza spasio Sejduba Suma.

Gvinejac je preuzeo odgovornost posle dosuđenog penala i sa kreča savladao Mijatovića.

Posle današnjeg remija, Železničar ima 19 bodova i nalazi se na 14. poziciji Super lige Srbije, dok je Novi Pazar peti sa 30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke