Rikardo došao da osvoji SVE!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.07.2021.
00:09
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Pun je samopouzdanja posle sjajnog starta u novoj sezoni sa Partizanom.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Sa dva brza gola, od kojih je drugi bio posebno efektan, Rikardo Gomeš je na najbolji način obeležio svoj povratak u Humsku posle dve godine.

Partizan je protiv Proletera slavio sa 4:0, a posle meča Rikardo je u razgovoru za klupsku televiziju istakao koliko mu znače ovi golovi i jedna ovakva pobeda.

''Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše'', izjavio je Rikardo.

Videlo se i pred kraj priprema, a pogotovo večeras da sjajno sarađuje sa Danilom Pantićem.

''On je fantastičan igrač, trudim se da iskoristim svaku loptu koju mi pošalje. Moram dobro da se krećem i trudim se da dam gol, dajem maksimum uvek'', kaže Rikardo.

Dodatnu energiju Partizanu dali su i navijači koji su se u velikom b roju okupili na tribinama u Novom Sadu.

''Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred, teraju nas da budemo bolji'', ističe Rikardo.

Partizan je prethodne dve sezone završio bez trofeja, sada želi to da prekine, a Rikardo veruje da će se crno-beli radovati i na kraju sezone, baš ovako kao na njenom početku.

Prvo sledeće iskušenje je već u četvrtak, na evropskoj sceni protiv Dunajske Strede u Humskoj, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

''Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao danas kako bi ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici'', zaključio je Rikardo Gomeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke