Rikardo je sinoć bio mnogo ljut! A danas?

Autor: Darko Mitrović
petak 23.07.2021.
20:24
Izvor: informer.rs

Napadač Partizana imao je nekoliko prilika da sinoć nastavi golgetersku seriju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Bolji početak po povratku u Humsku Rikardo Gomeš nije mogao da zamisli, crno-beli su sezonu počeli pobedom nad Proleterom u Novom Sadu prošlog vikenda rezultatom 4:0, a napadač sa Zelenortskih Ostrva bio je dvostruki strelac u tom meču.

Sinoć je Partizan startovao i u kvalifikacijama za Ligu konferencija, savladao je Dunajsku Stredu iz Slovačke sa 1:0, a za razliku od meča sa Proleterom, Rikardo nije koristio odlične šanse u kojima se nalazio.

Dan posle, u razgovoru za ''Informer'' je priznao da je po završetku meča bio prilično ljut, ali bez obzira na sve, danas ipak nije zabrinut za Partizanov prolaz u treće kolo kvalifikacija. Posle prespavane noći, raspoloženje mu se znatno popravilo.

''Presrećan sam! To je zaista jedno sjajno iskustvo za mene. Ovome sam se nadao i ovo sam čekao. Na kraju meča sam bio besan na sebe. Želeo sam taj gol. Strašno mi je žao što nisam uspeo. Statram da je trebalo je da padne još neki gol. Navijači su ga zaslužili. Bili su sjajna podrška sve vreme!

Bio sam ljut, zato što sam imao nekoliko dobrih prilika za gol, zapravo ne samo ja, već čitav tim. Ja znam da smo na kraju napada mogli da budemo bolji, ali ponekad stvari ne idu onako kako smo planirali. Ono što je najvažnije za mene je da smo kreirali te šanse'', istakao je Rikardo.

Revanš u Slovačkoj igra se narednog četvrtka, a pre toga, crno-beli igraju derbi drugog kola Superlige u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke