Rikardo, Markec, Natho - Partizanov lekar sve objasnio, potvrđena prva dobra vest!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.12.2021.
16:19
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Uskoro će i preostale informacije biti poznate.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U sam finiš jesenjeg dela sezone ekipa Partizana ulazi značajno oslabljena, bez trojice ponajboljih igrača - kapitena Lazara Markovića, kreatora igre Bibarsa Natha i prvog strelca Rikarda Gomeša.

Marković je protiv Flore u Talinu doživeo prelom ključne kosti, Bibars Natho je imao problema sa anemijom posle novembarskog nastupa za reprezentaciju Izraela, a najnoviji problem je vezan za Rikarda Gomeša koji je kolabirao na treningu uoči utakmice protiv Anortozisa.

Ova poslednja vest je prilično zabrinula navijače Partizana, a kako se danas oseća Rikardo, objasnio je Partizanov klupski lekar, dr Sead Malićević u razgovoru za 24sedam.rs.

''Mi smo već obavili nekoliko pregleda, sutra nas očekuje još jedan, pa i u ponedeljak imamo zakazan još jedan. Tek nakon toga dobićemo pravu sliku o njegovom zdrvatsvenom stanju i onda ćemo biti spremni da izađemo sa izjavom koja je važna i klubu i našim navijačima.

Krenuli smo postupno, jednu po jednu sumnju da isključujemo. Najverovatnije je da do kraja neće biti nikakvih problema, ali to ćemo tek saznati kada se sve završi. Dakle, sezona za Rikarda nije završena, ali u ponedeljak sigurno neće igrati'', izjavio je Malićević.

Kada je u pitanju Lazar Marković, strpljenje je ključna reč, hirurzi prate njegov oporavak i za sada je ''sve pod kontrolom''.

Ono što je dobra vest u celoj priči vezano je za Bibarsa Natha, čiji je problem već rešen.

''Natho je rešio problem sa anemijom i on je sada zdrav!'', potvrdio je Malićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke