Rikardo potpisao, ali šta je ''Grobarima'' zasmetalo?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.06.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net

Imaju i pitanje za upravu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je konačno dobio novog napadača, kao što znate u pitanju je povratnik Rikardo Gomeš, koji je potpisao ugovor na tri godine sa crno-belima.

Ugovor je potpisao u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i klupskog operativca, bivšeg sportskog direktora Ivice Ilieva, a obraćanje novinarima zakazano je za večeras u 19 časova.

Rikardo Gomeš se u Humsku vraća posle dve godine tokom kojih je bio član Al Šarže iz Emirata, gde se nije najbolje snašao, pa je u proteklom periodu išao i na pozajmice u Itihad Kalbu i turski Erzurumspor.

Prošle sezone u Turskoj je odigrao 31 meč, postigao pet golova, uz dve asistencije, ali glavni razlog što se Rikardo vraća u Partizan jeste njegov učinak u sezoni 2018/19 kada je u crno-belom dresu postigao 26 golova, uz četiri asistencije na 49 utakmica.

Ali, ono što je danas zasmetalo navijačima jeste to što je Rikardo promovisan u gotovo istom dresu u kom je igrao pre tri godine u Partizanu, pa se na društvenim mrežama sve češće postavlja pitanje kada će klub iz Humske konačno predstaviti novu, redizajniranu garnituru dresova.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 30.06.2021
10:04

Moram da ponovim: NENAD LUKIĆ! Čovek je iz Partizanove škole, 28g je zenit, sledeće godine će, sa iskustvom koje je nakupio i načinom igre, ako bude igrao u pravom timu, biti godine još veće efikasnosti, a prošle godine je u jednom TSC - na 42 utakmice (LE, Kup, Prvenstvo) dao 21 gol i imao 17 asistencija (Gomeš prošle na 31. utakmici - 5 golova i 2 asistencije). Ne znam cenu, ali to bi bilo pojačanje. Pritom, verovatno bi se dalo dogovoriti da se TSC-u da i nekoliko talentovanih mladih igrača na pozajmicu, pa i nekih iskusnih, što bi olakšalo dogovor (Pešukić, Banjak, Brežančić, Momčilović, Arambašić, Gigić, Babović...).