Ristić: "Derbi ne odlučuje prvenstvo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.04.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezdin univerzalac Mihailo Ristić spreman je da upiše još jedan nastup u "večitim" derbijima ali tvrdi da duel sa Partizanom najverovatnije neće odlučiti prvenstvo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za poslednji meč ligaškog dela prvenstva, ali u podsvesti već imaju duel koji će uslediti narednog ponedeljka.

Mnogi predstojeći "večiti" derbi etiketiraju kao odlučujuću utakmicu u borbi za titulu, ali se sa takvom konstatacijom ne slaže i Zvezdin univerzalac Mihailo Ristić.

"Imamo prednost domaćeg terena, ali ne verujem da će ishod u derbiju da odluči prvenstvo. Uostalom, ne želim više o tome. Prvo da mi savladamo Borac" poručuje Ristić u izjavi za "Blic".

Mladi reprezentativac vratio se u startnu postavu posle povrede Dušana Anđelkovića iako je zbog peha na pripremama propustio početak prolećnog dela sezone.

"Osećam se odlično. Bilo mi je teško da se spremim na pravi način posle povrede. Srećom, sve ide i bolje nego što sam očekivao. Verujem da će moja forma ići uzlaznom putanjom" kazao je Ristić.

Iako je prethodne zime bilo dosta priče oko toga da se Mihailo Ristić seli u Španiju, transfer nije realizovan, što nimalo ne smeta Zvezdinom fudbaleru.

"Želim posebno da istaknem da nisam pogrešio što sam ostao i ove sezone u Zvezdi. Ovo je moja kuća! Ne opterećujem se odlaskom u inostranstvo" zaključio je Ristić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 11.04.2017
13:56

Naravno, nijedna utakmica SL ne odlučuje prvenstvo, ono je odlučeno pre početka, a Partizan i dalje ima lepu šansu da pokvari isplanirano i uzme i pehar pošto je titulu praktično osvojio u konkurenciji Vojvodine.

avatar
Dado35
Tuesday, 11.04.2017
12:18

Al je bitno što čemo upisati novu pobedu protiv vas 😊

avatar
svojnasvome
Tuesday, 11.04.2017
10:33

Sta odlučuje.....drugi mecevi tj jedini mcevi koji vi nista dobili je derbi i naravno Evropa

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 11.04.2017
10:20

Svakako da ce derbi odluciti prvaka , pogotovo ako mi Zvezdasi dobijemo