Rodić "anđeo čuvar", Marin "nestao" u drugom poluvremenu! (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.09.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net

Veliki bod za srpskog šampiona.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti


Bila je to vrlo tvrda utakmica, Napoli je imao i više od igre, ali je šampion Srbije uspeo da neutrališe svaki napad ekipe Karla Anćelotija.

Pa, da vidimo kako je to izgledalo na terenu.

Borjan (8) - Čuvar mreže Zvezde je i čuvar njenih snova! Reprezentativac Kanade možda nije skinuo neki očigledan zicer, ali je odbranio sve pokušaje Napolitanaca kojih je bilo pregršt i tako uneo prekopotrebnu sigurnost svojoj ekipi.

Savić (7,5) - Pravi komandant odbrane, skinuo je u vazduhu sve što je išlo ka njemu u kaznenom prostoru Zvezde.

Degenek (7) - Nešto neprimetniji član inače jako sigurnog i već uigranog štoperskog tandema, nije imao velikih greški.

Stojković (7) - Probijali su po njegovoj strani u prvoj poluvremenu, a tek u finišu se okuražio da krene napred i pokuša da napravi višak po desnoj strani.

Rodić (8,5) - Odlična partija reprezentativca Srbije, nije bio previše ofanzivan u većem delu meča, ali je u defanzivi odradio ogroman posao. U prvom poluvremenu je odlično startovao u kaznenom prostoru, dok je u 67. minutu spasio svoj tim sigurnog pogotka.

Jovičić (6) - Krenuo je jako i onda stao, često je ispadao i Milojević je povukao dobar potez kada ga je zamenio pošto je vezista bio van ritma.

Krstičić (6,5) - Trudio se, borio, istrošio mnogo, pokrpio gotovo sve rupe koje su povremeno ostavljali njegovi saigrači. Lopta je bila sigurna kod njega i bio je čovek kojeg su svi tražili kada bi uzeli loptu.

Ben (6,5) - Krilni fudbaler je bio žrtva taktike trenera koji je od njega zahtevao veliko zalaganje u defanzivi ponekad i zanemarujući napade svog tima. Puno je pomogao Stojkoviću da neutrališe Insinjea.

Marin (6) - Bio je zapažen u prvom poluvremenu dok je imao snage, trošio se u defanzivi i bio vrlo siguran na lopti. Umor je učinio svoje u drugom delu meča, pa je često grešio u osnovnim elementima fudbalske igre i s pravom je bio zamenjen.

Čaušić (6) - U ofanzivi ga nije bilo nigde, pretrčao je najviše i dosta pomogao da markira poluprostor u koji je trebalo da ide lopta ka veznjacima Napolija, ali očekivalo se mnogo više od Zvezdinog deteta.

Boaći (6,5) - Nije ga bilo čitav meč, a onda je maltene sam sebi spremio šansu u 80. minutu. Često je bio usamljen u blizini protivničkog gola, ali je odradio odličan posao u presingu na štopersku liniju.

IZMENE

od 56. minuta Jovančić (6,5) - Imao je jedan pokušaj odmah po ulasku na teren, a pamti se i njegov start nad Unasom, dovoljno da se ostavi vidljiv trag.

od 81. minuta Pavkov (6,5) - Nije uradio ništa konkretno, ali je sama njegova pojava pomogla da se težište igre prenese na polovinu protivnika.

od 87. minuta Simić (bez ocene) - Premalo minuta na terenu, svoj deo zadatka obavio korektno.

TRENER

Vladan Milojević (9)
- Kada odigrate 0:0 protiv ekipe koju vodi jedan od najvećih trenera na svetu koji je pritom Italijan, ne možete dobiti lošu ocenu. Tim je delovao strpljivo, disciplinovano i veoma borbeno i u svakom trenutku se znalo ko šta radi i šta je cilj cele ekipe. Slobodno možemo reći - Vladane, uzeo si meru velikom Anćelotiju!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.09.2018
12:12

Ovo je Rodicu bila jedna od najboljih utakmica u Zvezdinom dresu.

avatar
Wednesday, 19.09.2018
11:40

Gle sad kad PSG ode u Ligu Evrope xD !! Male sanse ali moguce.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 19.09.2018
00:49

Marin je odigrao veoma konkretno.

avatar
booksofknjige
Wednesday, 19.09.2018
00:27

Jovancic mozda i 7, bas je imao neku smirenost kad je trebalo. Ali, niko u CZ ne zna da uradi pas kao sto znaju skoro svi napolijevi, onako u prostor, dijagonalu, to nam fali, vidi se klasa. Ali od ovoga sto se ima, CZ je izgradila maksimum

avatar
booksofknjige
Wednesday, 19.09.2018
00:26

Ko uopste i spominje sramotu. Ovo je za sada najvise sto je moglo. Prosle godine nereseno sa BATEom. Napreduje se, to je jedino bitno, a mi cemo biti strpljivi.

avatar
Scout Master
Wednesday, 19.09.2018
00:14

Marin 7
Jovancic 7,5

avatar
Čeki
Wednesday, 19.09.2018
00:03

Marin prestrogo ocenjen, pa Ben i Causic bili daleko losiji od njega, a dobili bolje ocene . Stojkovic pola ocene manje jer 60 minuta su po njegovoj strani radili sta su hteli mada se posle izvadio. A Marin bio najbolji i imao je dobre stvari i u drugom poluvremenu tako da 7,5 od mene minimum.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 18.09.2018
23:52

Miloje legendoooooo

avatar
Srpska Bosna
Tuesday, 18.09.2018
23:48

Idemo Zvezdo!Odbrani i golmanu svaka cast,veznom redu je bilo najteze.Ima Napoli kvalitet,ali smo se u prvom poluvremenu uplasili previse.Marin je pokazao zasto je doveden,takav tehnicar nam je trebao!

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 18.09.2018
23:29

Marin nestao??? Marin je Mesi za siromasne!

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.09.2018
01:05

U svakom slucaju decko je pokazao da zna da igra

avatar
Man.United99
Tuesday, 18.09.2018
23:17

Treba biti posten i priznati da je ovo uspjeh. Napoli je bio bolji ali Zvezda je zaslužila bod i nije se osramotila. Idemo dalje

avatar
Mangus
Tuesday, 18.09.2018
23:57

Da je neko ponudio 0:0 protiv napolija pre mesec dana, potpisali bi bez razmisljanja
Treba biti realan i reco da je ovo strasan uspeh ekipe