Rogan o odlasku iz Voždovca: " Mnogo dao, dobio malo"

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.09.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Bez dlake na jeziku.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Poznati srpski fudbalski trener Predrag Rogan produžio je niz "trenerske vrteške" u Ling Long Superligi, a kao razlog odlaska iz Voždovca istakao je nepremostiv jaz na relaciji sa upravom beogradskog kluba.

Rogan je prošle sezone u dramatičnoj završnici izborio opstanak sa "Zmajevima", a ove je igrao toplo-hladno.

Ipak, ne toliko rezultati, koliko neslaganje sa upravom kluba uticali su da se posle manje od pola godine napusti Zaplanjska.

"Zbog nepremostivih razlika i nemogućnosti da pronađem zajednički jezik sa čelnicima kluba, rešio sam da odustanem. Mnogo sam dao, celog sebe, zauzvrat dobio sam malo. Zahvalan sam na iskustvu, iz njega sam mnogo naučio", rekao je Rogan, a prenosi Sport klub.

Iskoristio je priliku da se zahvali igračima, saradnicima i svima sa kojima je delio dobro i zlo na Voždovcu, a zatim je apostrofirao onog zbog čega je ponosan u svom mandatu na "Krovu".

"Kada niko nije verovao, u finišu prošle sezone, osvojili smo deset bodova i ostali superligaši. Voždovac se posle devet kola nalazi u plej-ofu, fudbaleri su napredovali, razvijali se bez izuzetka, u poslednjoj reprezentativnoj pauzi imali smo četiri člana raznih selekcija u državnom timu… Valjda je to najbolji dokaz, uz rezultate u elitnom rangu, gde ostavljam klub i ekipu", naveo je on.

Voždovac je danas trebalo da odigra meč protiv Crvene zvezde, ali je on odložen zbog velikog broja bolesnih igrača protivničkog tima. Neplanirano slobodan dan u Zaplanjskoj možda bude iskorišćen za imenovanje novog trenera, a najaktuelniji je Aleksandar Linta, koji je prošle sezone sa kragujevačkim Radničkim izborio povratak u SL Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke