''Romantičari'' slavili u derbiju sa Vojvodinom!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.03.2016.
15:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su na svom stadionu ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 (0:0) u 27. kolu Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vojvodina je bolje otvorila meč i već u šestom minutu imala dobrupriliku. Lakićević je glavom poslao loptu u šesnaesterac OFKBeograda, zastala je odbrana “romantičara”, to je iskoristioMalbašić i uputio udarac glavom sa sedam-osam metara, ali suvišeslabo i pravo u golmana Čupića.

Novosađani su i u finišu prvog poluvremena imali novu šansu da povedu.  Malbašić je dobro prošao po levoj strani i uputio centaršut, Babić je šutirao iskosa sa tri metra, ali je pogodio golmana Čupića.

Trenutak odluke dogodio se u 71. minutu kada je OFK Beograd poveo sa 1:0. Cuckić je izveo korner, Planić je glavom prosledio loptu na drugu stativu, a tamo se našao Pejović i sa jednog metra je poslao u mrežu.

Odmah potom, izvršena je još jedna izmena u timu Vojvodine, pošto je Paločevića zamenio Trujić, ali bivši igrač Partizana nije uspeo da pomogne Novosađanima da izbegnu poraz.


OFK Beograd: Čupić – Vukobratović, Stojković, Planić, Pavlovski – Vidaković, Cuckić, Pejović, Martinović – Radovanović, Avramovski.

Vojvodina: Perić – Lakićević, Pankov, Miletić, Antić – Maksimović, Sekulić – Malbašić, Paločević, Babić – Ašćerić.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
quitttenkse
Saturday, 19.03.2016
18:54

I opet, niti igre, niti ideje. Samo još sledeća vest da ne bude da se Lalatović potukao sa nekim posle meča.

avatar
Saturday, 19.03.2016
17:22

1:0 tamo, 1:0 'vamo, 3 boda tamo, 3 boda 'vamo. #3 za 3; #zvezda(n); #predsednik lige; direktor lige#

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 19.03.2016
17:21

i ovaj mec je trebao da se registruje 3:0 u korist OFKB, a proklestvo kradje i hostaplerskog rada uprave kluba i dalje je nadvijeno nad Novim Sadom, i pravi navijaci Vojvodine ovo ne zasluzuju sto im radi uprava...

avatar
slaninar
Monday, 21.03.2016
09:33

sta ti imas protiv Vose? na svakoj vesti pises kako treba registrovati 3:0 protiv Vose. u cemu je tvoj problem? pa nek regustruju sve ako ce vam svima biti lakse i ako toliko smetamo. dokle vise ta hajka na Vosu. nemamo mi dosta nasih da nas urusavaju pa nam trebate svi vi. ajde lepo gledaj druge vesti i uzivaj. 3:0 pa 3:0... dokle ces vise?

avatar
slaninar
Tuesday, 22.03.2016
09:19

pa ako je to istina, sto samo ti to znas? ne mislis da bi se radnicki zalio da je to istina? ili bilo o osim tebe? ali ne ti si resi da plujes kao da si mu ti cimer bio u tom stanu i delio platu.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 21.03.2016
18:06

imam jer igrate sa ukradenim igracem koji nije registrovan i koji je vazecim ugovorom do jula 2017. vezan za FK Radnicki Nis i koji je primio platu za februar a pola meseca nije bio u klubu a placena mu je stanarina za taj mesec i pored svega tuzio klub za nesto sto je sam kriv dok presuda jos nije stigla i po kom onda osnovu moze da igra???