Romantično u Užicu, Čukarički rutinski sa Nišlijama!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.07.2024.
22:02
Izvor: Sportske.net

Dobri mečevi u Super ligi Srbije.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Pobeda Čukaričkog na startu prvenstva Super lige Srbije. Danas na Banovom brdu po dobro nakvašenom terenu od današnje kiše, 2:0 za ekipu Gorana Stanića. 

Nešto bolji i konkretniji je bio Čukarički u prvom poluvremenu protiv Radničkog iz Niša. Domaći su pretili od starta, stvarali šanse, a prvi gol smo videli u 32. minutu. 

Dobra akcija Čukaričkog koja je išla po levoj strani, loptu je poslao u peterac Tufegdžić, a na pravom mestu je bio Ivanović. 

Do poluvremena još jedan gol u mreži Radničkog. Sjajni Docić šalje loptu u kazneni prostor protivnika, tamo je bio Cvetković koji pogađa za 2:0!

Ritam je pao u nastavku, donekle i zbog slabog terena koji je bio sve teži za igru. Bilo je i grčeva, i kod jednih i kod drugih, jasno je da niko nije 100% spreman za novu sezonu.

U drugom meču večeras u Užicu igrali su Mladost iz Lučana, formalni domaćin, protiv OFK Beograda i rezultat je bio u korist gostiju - 1:2!

Izgledalo je kao da će domaći stići do pobede, imali su izabranici Dejana Joksimovića prednost do samog finiša i kontrolisali su meč do pred kraj, ali zbog trenutka nepažnje su morali u Lučane pognutih glava. 

Po dve ozbiljne šanse i za jedne i za druge pre gola, Stamenković je briljirao, a onda posle prekida Cvetinović pogađa za 1:0. 

I upravo je štoper Lučanaca bio krivac u tom 84. minutu kada je napravio penal, dobio i drugi žuti karton, a Kahvić je bio realizator za 1:1. 

I onda gol u 3. minutu nadoknade, Aleksandar Kahvić je pokazao da će biti možda i otkrovenje ove sezone u Super ligi Srbije. Lopta je došla pravo kod njega posle akcije i odbitka, on je sa nekih 10-ak metara poslao loptu iz prve u gol za 1:2!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke