Junak Srbije o Kristijanu i sada već čuvenoj traci: "Ronaldo nas je psovao, nadigrali smo Portugalce!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.04.2021.
11:30
Izvor: Sportske.net, tv prva

Jedan od najboljih igrača na svetu nije naročito prijatan na terenu...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović našao se u centru pažnju kada je na meču protiv Portugala sa gol-linije praktično izvadio iz gola.

Defanzivac Strazbura se osvrnuo na tu situaciju u intervjuu za TV Prva.

"Ja sam neko ko nikad ne odustaje, uvek ću dati sve od sebe na terenu da dođemo do rezultata, to se desilo i protiv Portugalije, išao sam do kraja, nisam odustajao, posle svega mi je još draže kad sam video kako je išla licitacija za traku, tako da mi je drago da se sve ovako završilo.

Prvo poluvreme smo ušli sa previše respekta, primili smo dva glupa gola, ali dali smo sve od sebe u drugom poluvremenu, videli smo im strah u očima u drugom poluvremenu, bili smo jedina ekipa koja je postojala u drugom poluvremenu, to nam je ranije nedostajalo, da pokažemo karakter kada nam ne ide, videla se nervoza kod Ronalda, to mu se desilo u Srbiji kao retko gde, da bude potpuno nadigran i inferioran. Drago mi je da smo protiv evropskog šampiona bili bolji i da smo ih nadigrali", smatra Mitrović.

On je potom podelio utiske o jednom od najboljih igrača svih vremena, Kristijana Ronalda.

"Poštujem ga mnogo kao sportistu, jer je on pravo primer kako se ophodi prema sportu i simbol je profesionalca. Na terenu je malo drugačije, arogantan je u komunikaciji i psovao nas je, ne dozvoljava da mu niko priđe previše, to mi se nije svidelo kod njega, ali svako ima svoj stav", istakao je on.

Akciji prikupljanja pomoći za lečenje malog Gavrila Đurđevića priključio se i sam Mitrović koji je postavio na aukciji i svoj dres.

"To je samo mali gest, treba da probudimo tu svest kod ljudi koji mogu da pomognu na bilo koji način. To je samo mali gest što ćemo ja i moji saigrači uraditi, a nadam se i ostali klubovi u Srbiji za ovu humanu akciju. Veliki je novac u pitanju, treba se malo zapitati i kako jedan lek za malo dete košta 2,5 miliona evra. Treba svi da damo svoj maksimum i da pokažemo da kada smo zajedno, da smo najjači", zaključio je zamenik kapitena Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 05.04.2021
14:53

Mi znamo, jer su nam to objasnili fun-ovi izlizanog, da su arogancija i psovanje protivnika velike vrline koje pokazuju da izlizani nije folirant, da je iskren, pošten, predan itd. Najgori su oni koji se tako ne ponašaju, jer su najobičniji foliranti, a to je najgora ljudska osobina. 😂 Naravno da vam ne dozvoljava da mu priđete previše jer je odvajkada važilo pravilo da obični smrtnici ne mogu prilaziti bogovima i ne vidim štatu nije jasno? Srećom te postoje sankcije za te koji mu prilaze previše blizu, naročito u kaznenom prostoru, čega je svesna i velika većina sudija. 😂😂😂