Roze čuva identitet anonimnog "partizanovca": "Nije mi pomogao"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.11.2023.
19:55
Izvor: Sportske.net

Ko je misteriozni "partizanovac"?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Lajpciga Marko Roze ni ovog puta nije želeo da otkrije identitet "partizanovca" iz Beograda koji mu je pred prvi meč dostavio poklon.

Njegovi igrači su trenirali ove večeri pod reflektorima stadiona "Rajko Mitić" uoči duela sa Crvenom zvezdom u četvrtoj rundi Lige šampiona. Znaju da ih čeka paklena atmosfera, uostalom Roze je neko ko je to iskusio dok je sa klupe predvodio Salcburg.

"Postoje momci koji su igrali pred sličnom atmosferom. Momcima smo pokušali da prenesemo odnos kluba i navijača, da se Zvezda ovde voli. Imamo vezu energije između stadiona. Ne treba to da nas izludi, već da se radujemo. Moramo da se suprostavimo tome ako želimo da opstanemo", počeo je Roze.

Beograd je već imao prilike da upozna, te je ukratko rekao da je prestonica Srbije divan grad.

Zatim se dotakao Crvene zvezde i toga šta njegova ekipa mora da radi ne bi li sprečila rivala da igra svoju igru.

"Moraćemo da sprečavamo protivnapade, ali Zvezda mora da pobedi ako želi da ima još neku šansu. Sigurno će sa navijačima biti hrabri, to su pokušavali u Lajpcigu. Protiv Jang bojsa je bilo "divlje", to je nešto što će ponoviti, moramo da zadržimo hladnu glavu", kazao je Roze.

Pokušali su novinari koji su bili u Lajpcigu pred prvu utakmicu dva tima da saznaju ko je to iz Partizana poslao poklon nemačkom strategu, ali on tada, a ni sada nije želeo da kaže ko je misteriozni "partizanovac".

"Ne, ne, nije mi pomogao. Već sam rekao u Lajpcigu, ostaće anoniman, želi da ostane u Beogradu i da se prijatno oseća. Među nama će ostati tajna, mi smo veliki prijatelji", naveo je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke