RTS ''digao ruke'' i od Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2024.
19:20
Izvor: Sportske.net

O Vojvodini da i ne govorimo...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Olimpijske igre su u punom jeku, ali se i naši fudbalski klubovi u isto vreme bore za plasman u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja.

U četvrtak ponovo na scenu izlaze Partizan i Vojvodina. Crno-beli će u Humskoj dočekati ekipu Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, dok će iste večeri Vojvodina gostovati u Mariboru, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Podsetimo, u prethodnoj rundi takmičenja, RTS je direktno prenosio samo Partizanove utakmice protiv Dinama iz Kijeva, u kojima su se crno-beli proveli kao ''bosi po trnju'', dok utakmice Vojvodine protiv Ajaksa i kragujevačkog Radničkog protiv Mornara prošle sedmice nismo mogli da vidimo u direktnom prenosu na Javnom servisu.

Ali, sada su na RTS-u, izgleda, digli ruke i od Partizana, pa dva dana uoči utakmice između Partizana i Lugana, u programskoj šemi RTS-a nema ove utakmice, kao ni duela Maribora i Vojvodine.

Tako će ljubitelji fudbala ove utakmice moći da gledaju samo na kanalima Arene sport, osim ukoliko se nešto u poslednji čas ne promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
onako usput
Tuesday, 06.08.2024
19:25

RTS je ozbiljan servis a prenos utakmice koju bi gledalo stotinak gledalaca je neozbiljno.