"S kolena na koleno" - Partizan zove navijače na druženje u Humsku

Autor: Nemanja Janošev
utorak 05.07.2022.
14:52
Izvor: Sportske.net

Uskoro startuje nova sezona.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan organizovaće u četvrtak na stadionu druženje sa navijačima, u cilju promocije sezonskih ulaznica.

Crno-beli su danas pozvali navijače da u četvrtak od 12.55 sa decom, unucima, rodjacima i prijateljima dodju na južnu tribinu stadiona u Humskoj 1, na druženje sa igračima, stručnim štabom i trenerom Ilijom Stolicom, gde će uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku da kupe i sezonske ulaznice.

Akcija je nazvana "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan".

Prodaja sezonskih ulaznica za novu sezonu počinje u četvrtak. Ulaznica za južnu tribinu košta 4.000 dinara, za istočnu 6.000, a za bočne delove zapadne tribine 7.000 dinara. Za zapadnu tribinu ulaz E za porodičnu tribinu za dete do 12 godina sezonska karta košta 2.000 dinara, a za zapad centar 8.000 dinara.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica važe za vlasnike prošlogodišnjih ulaznica, studente, srednjoškolce, dame i porodični paket, samo za zapad sektor E. Sezonska ulaznica važi za sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu Uefa takmičenja, prijateljske utakmice na stadionu u Humskoj i prvenstvene utakmice, uključujući i "večiti" derbi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke