Sa 18 godina otišao iz Zvezde, sa 20 dogurao do nemačke treće lige!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
19:33
Izvor: Sportske.net

Sad je opet na novom početku, daleko od velike scene...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iz godine u godinu, svedoci smo odlazaka velikog broja talentovanih fudbalera iz Srbije, ali većina ne uspe da ekspresno ostvari svoje snove u inostranstvu, pa se par godina kasnije neki od njih vraćaju na domaću scenu da krenu ispočetka.

U slučaju Njegoša Kupusovića, nekadašnje Zvezdine velike nade, taj novi početak će ovog leta biti u nemačkoj trećoj ligi, u ekipi Turkguču iz Minhena.

U pitanju je klub iz Nemačke, ali u turskom vlasništvu, a Kupusović je danas i zvanično predstavljen kao njihov novi fudbaler.

''Srećan sam što se transfer u Turkguču Minhen ostvario. Verujem da mi je iskustvo iz Cvajte mnogo pomoglo i da ću biti od koristi saigračima'', poručio je Kupusović na promociji.

Podsetimo, Kupusović je rođen 2001. godine, igra na poziciji napadača, a Zvezdu je napsutio pre dve godine kada je otišao u redove nemačkog drugoligaša Auea, najpre na pozajmicu, a onda je prošlog leta za 100.000 evra otkupljen njegov ugovor od Zvezde, prema podacima sa ''Transfermarkta''.

Samo godinu dana kasnije, Kupusović opet menja sredinu posle samo šest nastupa prošle sezone u Cvajti, bez postignutog gola.

Hoće li bar zablistati u nemaćkoj trećoj ligi?

*




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke