Sad i korona u Partizanu, crno-beli protiv Flore bez jednog od najstandardnijih!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.11.2021.
18:27
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Novi problem za crno-bele pred put u Talin.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle iskusnog veziste Bibarsa Natha za koga je zbog zdravstvenih razloga završen jesenji deo sezone, zatim povređenih Terzića, Holendera i Obradovića, trener Partizana Aleksandar Stanojević u četvrtak protiv Flore u Talinu neće moći da računa ni na standardnog štopera Igora Vujačića.

Kako prenosi ''Telegraf'', Vujačić je pozitivan na koronavirus, a blage simptome je osetio još pre prvenstvenog meča sa Vojvodinom proteklog vikenda, pa je iz tog razloga propustio i tu utakmicu.

Jasno je da je Vujačić zaražen pomenutim virusom tokom nastupa za reprezentaciju Crne Gore u finišu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, s obzirom da je tih dana zaražena nekolicina crnogorskih reprezentativaca - Stevan Jovetić, Nebojša Kosović, Uroš Đurđević, Adam Marušić.

Prema tome, štoperski tandem Partizana protiv Flore u Talinu činiće Nemanja Miletić i Siniša Saničanin, a alternativa će biti veteran Bojan Ostojić.

Što je najvažnije, Vujačić se sada dobro oseća, prenosi pomenuti izvor i za očekivati je da se relativno brzo vrati u sastav ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke