Sad je i Čukarički na ''plus 7'' u odnosu na Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.08.2022.
22:54
Izvor: Sportske.net

''Brđani'' u stopu prate Crvenu zvezdu, večeras su joj se pridružili na vrhu tabele.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog savladali su večeras na Banovom brdu ekipu Spartaka iz Subotice sa 2:0, u meču petog kola Superlige Srbije.

Ključne stvari u ovoj utakmici dešavale su se tokom drugog dela igre.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Todorovski je sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu Čukaričkog, ali taj gol nije priznat, jer je fudbaler Spartaka bio u ofsajd poziciji.

I umesto vođstva Spartaka, gol je postignut na drugoj strani već u 52. minutu meča. Sjajni Muhamed Badamosi je još jednom pokazao da će biti veliko pojačanje za ''Brđane'' ove sezone, protutnjao je kroz kazneni prostor gostiju, ''otresao'' Ostojića i potom rutinski savladao golmana Manojlovića - 1:0.

Samo dva minuta kasnije, mogao je Lučić da duplira prednost Čukaričkog. On je u kaznenom prostoru prevario Filipovića, došao u situaciju jedan na jedan sa golmanom Manojlovićem, ali nije uspeo da ga savlada.

Rezultatska neizvesnost je potrajala do 83. minuta, kada je Tošić iz slobodnog udarca sa oko 25 metara iskosa sa desne strane pogodio za 2:0, a njegov šut je golman Manojlović samo pogledom mogao da isprati.

Čukaričkom je ovo četvrta pobeda u pet odigranih kola i sada ima 12 bodova, koliko i Zvezda, s tim što aktuelni šampion ima meč manje. Spartak je pretrpeo prvi poraz u sezoni i sa osam bodova zauzima peto mesto.

Inače, večerašnju utakmicu su na Banovom brdu pratili i napadač Fiorentine Luka Jović, kao i bivši kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke