Sad je jasno zašto je Dijabate podbacio protiv Nice...

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2022.
12:24
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zbog smrtnog slučaja u porodici morao je da ostane u Francuskoj posle meča sa Nicom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fuseni Dijabate je protiv Nice u četvrtak odigrao jedan od najslabijih mečeva od dolaska u Partizan, nekako je i pre meča na pres konferenciji delovao neraspoloženo, ali posle najnovijih informacija jasno je zašto se stekao takav utisak.

Naime, u izjavi za ''Sportski žurnal'', sportski direktor Partizana Ivica Kralj otkrio je da je Dijabateu preminuo deda i da je zamolio trenera Petrića da mu dozvoli ostanak u Francuskoj jedan dan duže kako bi prisustvovao sahrani. Od samog dolaska u Partizan Dijabate pokazuje privrženost porodici, njegova majka je uticala na odluku da potpiše za crno-bele, pa je jasno koliko mu je bilo teško da bude na terenu u četvrtak.

''Zamolio je posle utakmice da ostane u Francuskoj jer mu je preminuo deda i naravno, izašli smo mu u susret. Sahrana je bila u petak, već u subotu (danas) bi trebalo da stigne i trenira'', izjavio je Kralj.

Partizan će sutra od 19 časova dočekati niški Radnički, (kvota u AdmiralBet-u na igru da oba tima daju gol je 2.25), a trener Petrić će danas na pres konferenciji otkriti i da li će mu Dijabate biti na raspolaganju za taj meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke