Sad je sve na upravi - Nižu se ponude iz najjačih liga za Matiju Gluščevića, a šanse imaju i "večiti"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.05.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Veoma interesantan fudbaler i neko ko će biti u budućnosti i reprezentativac Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Otkrovenje sezone je Radnički iz Kragujevca u kom će se tokom leta nizati ponude za najbolje fudbalere.

Jedan od onih koji su otkrovenje Super lige Srbije među igračima jeste i Matija Gluščević, a u razgovoru za "Sportske" Andrija Kaluđerović, njegov agent, je rekao da se ponude i kontakti nižu jedni za drugim za ovog fudbalera. 

"Ima dosta ponuda i to iz najjačih evropskih liga za Matiju. On je kalibar za reprezentaciju, neko ko ima i dribling i brzinu. U našoj državi ćete retko videti toliko brze fudbalere kao što je on. Pametno ćemo birati", rekao je njegov agent, Andrija Kaluđerović koji je istakao i da ima čast što je menadžer takvom mladom talentu kao što je on. 

Matija je prilikom gostovanja Radničkog na stadionu "Rajko Mitić" kod prvog gola svog tima razvio brzinu od 36 kilometara na sat, što je u rangu Lige šampiona, kako je rekao Slavko Perović, a Andrija Kaluđerović ističe da je to brzina koju razvija i Kilijan Embape. 

"Biraćemo pametno, Matija treba da se razvija dalje. Ne bismo voleli klub u kom neće dobijati šansu", rekao je Kaluđerović, a na našu konstataciju da bi možda najbolje za njega bilo da ide putevima Filipa Kostića se samo složio.

Podsetimo, Kostić je fudbaler koji je iz Radničkog otišao u Groningen uprkos interesovanju Totenhema u to vreme, potom je bio u Štutgartu, Hamburgu i Ajntrahtu, a od 2022. je u Juventusu. 

Na pitanje da li šanse imaju "večiti" rivali, Andrija je potvrdno odgovorio. 

"Ne odbacujemo ni tu mogućnost", rekao je on.

Očekuje se da Radnički, u slučaju prodaje Gluščevića, zaradi višemilionsku sumu novca...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke