Sad se Terzićeva izjava o Partizanu iz juna meseca još jače čuje...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.11.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Da li je napravio veliku grešku?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nema više dileme, Partizan je, ne samo zahvaljujući sebi i svojim igrama u Super ligi Srbije, nego i zahvaljujući Crvenoj zvezdi koja ne igra dobro, konkurent za titulu prvaka Srbije. 

Crno-beli, na osnovu svih igara dosadašnjih i rezultata, imaju 6 bodova više od Crvene zvezde posle 12 odigranih utakmica, a predstoji "večiti derbi" na stadionu Partizana gde bi, kako reče Peđa Mijatović, mogla i da se rešava sudbina prvaka lige. 

Zvezda ne igra onako kako se od nje očekuje, iako su najave bile potpuno drugačije. 

Podsetimo se samo samog kraja priprema i utakmice protiv Fiorentine kada je Crvena zvezda slavila sa 5:0, posle toga je Zvezdan Terzić bio u emisiji "Oko" na RTS-u i rekao je da je Zvezda prerasla domaći šampionat. 

"Nama je cilj da Zvezda bude što jača. Ne volim lažnu skromnost i one lažne floskule iz doba komunizma da bez jakog Partizana nema jake Crvene zvezde. Uz dužno poštovanje Partizanu, on nam u ovom momentu nije konkurent, Zvezda se meri sa klubovima srednje kategorije. To su Dinamo Zagreb, Olimpijakos, Kopenhagen, Sparta Prag. Problem Zvezde je slaba liga. Videli ste utakmicu sa TSC-om koji je vicešampion, oni tri puta nisu mogli da pređu centar. Biće teško našim igračima da se iz druge brzine prebace u turbo brzinu. Još jedan problem je enormni rast kluba, a mi sad igramo u slaboj ligi", rekao je on. 

Ili je Zvezda slabija od očekivanog, ili je naša liga jača nego što je Terzić predstavio, vi zaključite sami...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke