Sada i zvanično - Ništa od senzacionalnog Mamićevog ''transfera'' u srpski fudbal!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.10.2020.
11:52
Izvor: Sportske.net, FK TSC

STOP za Mamića u superligašu!

BETAPHOTO/HINA/DS
BETAPHOTO/HINA/DS

Povezane vesti

Pre par dana je ta informacija kao bomba odjeknula regionom i ubrzo je stigla reakcija iz TSC-a da nema ništa od toga da Zdravko Mamić preuzme njihov klub, a danas je taj stav i ozvaničen saopštenjem koje je klub iz Bačke Topole prosledio medijima.

"U Fudbalskom klubu TSC iz Bačke Topole se ne razmišlja o promeni vlasničke strukture, niti o promeni rukovodstva, a klub nastavlja da vredno radi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture.

FK TSC polaskan je medijskim navodima da je hrvatski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić zainteresovan za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju fudbalske javnosti u celom regionu",
navodi se u saopštenju, uz izjavu prvog čoveka kluba Janoša Žemberija.

"U našem klubu se svakog dana vredno radi na napretku, kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u Supeligi Srbije, a možemo da kažemo da smo već sada ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade, i čvrsto verujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati veoma kvalitetne fudbalske utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju“, rekao je Žemberi.

On je dodao i da nije dobio zvaničnu potvrdu zainteresovanosti Zdravka Mamića za FK TSC.

''Naš klub, ipak, nije na prodaju'', zaključio je Žemberi.
-
Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke