Sada je jasno, mister Deki objasnio, Zvezda ne igra samo za sebe!

Autor: Boris Jovanović
sreda 17.02.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Odbrojavanje počelo, Stanković otkrio neke stvari italijanskim medijima...

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Dupli derbi za Dejana Stankovića, mada on nema dilemu.

Na pitanje da li bi više voleo da Milan izgubi u Beogradu ili "Madonini", odgovor je bio jasan.

"Ako treba da izaberem, naravno Zvezdina pobeda, ali ne jer nisam zaljubljen u Inter. Ja ostaje čovek Intera, ali Serija A je duga, a ovo je EL gde nema popravnog", objašnjava Zvezdin trener.

"Ja sam na početku karijere u Zvezdi, i najsrećniji sam čovek na svetu. Znaju svi da sam iskren, da umem da bude strog, da sam direktan u odnosu sa igračima. Ali, bez obzira na prošlost u Zvezdi, i ovde se računaju samo rezultati, za sada ih na sreću imam", dodao je nekadašnji kapiten Srbije.

"U formi smo, dobili smo dve utakmice na strani, dobro smo radili i u Turskoj i na Kipru. Ali, Milan je odlična ekipa, imaju sjajnog trenera, mnogi nisu verovali u Piolija, no pokazao je koliko može sa ovim timom. Nije istina da Milan nema kvalitet, individualno su jaki, ne samo Ibra, već Leao, Rebi, Kastiljeho, Čalhanoglu, Mesi, ali iznad svih Teo Ernandez. On je nešto što je Maikon bio za nas u godini Triplete", uporedio je Stanković.

Predstavio je Zvezdu.

"Miks mladih i talentovanih, Katai, Ivanić, Gavrić, Milunović, Degenek, Borjan, doveli smo Falka i Falćinelija, imam i italijanski stručni štab".

Novinare je zanimalo mišljenje o Interu.

"Sada su gospodari svoje sudbine, a pomoći će im što igraju jednu utakmicu nedeljno. Konte je odličan trener, čovek koji vodi računa o detaljima. Konačno je zaigrao Eriksen i to me raduje, imao je malo prostora, ali je čovek koji će napraviti razliku u finišu sezone. Nadam se i da će Inter dobiti pomoć od moje Zvezde da ćemo umoriti Milan pred Madoninu", kaže čovek koji je sa Interom osvojio sve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke