Sada je vreme za odlaske iz Partizana, nema igla gde da padne!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
14:38
Izvor: Sportske.net

Mladići će na "kaljenje".

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Angažovanjem Kvinsija Meniga iz Tventea, Partizan je završio letnji prelazni rok, barem kada je reč o dolascima.

Redove crno-belih pojačali su Siniša Saničanin, Danilo Pantić, Rikardo Gomeš, Milan Lukač, Nemanja Miletić i  Kvinsi Menig i tako popunili pozicije koje su "šrkipele" u ekipi Aleksandra Stanojevića.

Samim tim, ekipa Partizana broji čak 32 fudbalera koji su u rotaciji, što znači da će pojedini igrači morati da potraže novu sredinu zarad minutaže. Tu se pre svega misli na Partizanove akademce kojima su minuti i te kako potrebni.

Aleksandar Stanojević je u dosadašnjem toku sezone šansu pružao Marku Milovanoviću i Nikoli Terziću, te Lazaru Pavloviću i za očekivati je da oni ostanu i dobijaju priliku s vremena na vreme u zavisnosti od rezultata i važnosti utakmice. 

Sportski direktor kluba Ivica Iliev indirektno je danas najavio da će Nikola Štulić otići na pozajmicu do kraja prelaznog roka i po svemu sudeći biće to superligaška ekipa. Odigrao je svega 14 minuta ove sezone i to protiv niškog Radničkog u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu. 

Još nekoliko imena se nazire da bi moglo da krene sličnim putem poput talentovanog Sameda Baždara koji je prerstao svoju generaciju i sada je neophodno da se "kali" u seniorima, te štoper Mateja Đorđević.

Veliki fond igrača ima Stanojević, pa je sada na redu i druga strana prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke