Sada više nema dileme, Partizan želi bivšeg fudbalera Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.12.2021.
10:53
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Posle ''opipavanja terena'', sledi ofanziva Ivice Ilieva?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Navijači Partizana i dalje čekaju prvi konkretan potez kluba po pitanju zimskih pojačanja, a kako je trener Stanojević je i najavio, prva meta bi trebalo da bude novi defanzivni vezni fudbaler.

Mnogima je prva asocijacija bio Ljubomir Fejsa koji je slobodan u izboru nove sredine, danas se pojavila informacija da je crno-belima ponuđen i Ivan Radovanović iz Đenove, ali kako sada stoje stvari, crno-beli su najviše ''zagrizli'' za fudbalera Čukaričkog i bivšeg vezistu Crvene zvezde Srđana Mijailovića.

Prethodnih dana bilo je spekulacija u medijima na tu temu, ali sada je jasno da nisu u pitanju samo spekulacije, već da ima konkretnog interesovanja za ovog fudbalera.

"Tačno je, bilo je poziva, razgovora za Mijailovića, ali ništa konkretno. Trenutno sam na poslovnom putu, posle 10. januara ćemo sve rešavati. Ima vremena za pregovore. Uz to, hoćemo i da se rešimo nekolicine igrača", izjavio je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević za ''Sportski žurnal''.

Mijailović ima već 28 godina, prošle godine je stigao u Čukarički i u ekipi sa Banovog brda pruža odlične partije i jedan je od najvažnijih igrača ''Brđana''. Svojevremeno ga je kao veoma mladog igrača u Crvenoj zvezdi ''bacio u vatru'' Robert Prosinečki, koji je imao puno poverenje u njega, pa su kasnije sarađivali i u turskom Kođžaeliju.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke