Sadik za nove milione i procente Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 29.05.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Almerija se vratila u Primeru!

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Primera ima nova dva člana, a to su Almerija i Valjadolid.

U veoma neizvesnom finišu sezone gde je poslednje kolo odlučivalo o tome ko će igrati u Primeri, doneta je odluka i ono što je neverovatno, do ovog kola prva dva tima nisu zabeležila pobede. 

Alkorkon koji je ubica vodećih, iako je ispao u treću ligu, pobedio je danas Eibar sa 2:1, pa im je uskratio, makar na kratko, igranje u Primeri. 

Almerija je bodom protiv Leganesa stigla do Primere, gubili su dva puta, dva puta stizali i na kraju - završili u Primeri. 

Garses je doveo Leganes u prednost u 9. minutu, da bi Eli izjednačio u 15. Omeruoje u 42. minutu doveo domaće u novu prednost, ali je Umar Sadik rešio da donese Partizanu još novca, nova tri miliona zbog plasmana Almerije u Primeru što je stajalo u njegovoj klauzuli kada je prodat timu iz Španije. 

Pored tri miliona evra, koliko će biti isplaćeno Partizanu, crno-beli će imati i 10% od naredne prodaje ovog fudbalera i to će biti sve od Sadika. Malo li je. 

Valjadolid je čekao kiks dve prvoplasirane ekipe, pobedio je Uesku sa 3:0, ispostavilo se da je sačekao i jedne i druge, pa je na kraju kao prvi prošao do Primere. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzordz
Sunday, 29.05.2022
23:55

Alcorcon nije pobedio Eibar 2:1 vec 1:0 takodje Valladolid nije prvi, prva je Almeria, ako vam treba neko da pise tekstove za portal kontaktirajte me vidim da nisu neki standardi a mogu jako lepo da lupam, pozdrav!