Saga završena, potpisao Bibras Natho!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.05.2022.
15:11
Izvor: Sportske.net

Posle dužih pregovora...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević potvrdio je na konferenciji za medije da je Bibras Natho potpisao novi ugovor sa klubom.

Izraelac je stigao u Humsku na leto 2019. godine na nagovor Zorana Tošića i ubrzo postao jedan od miljenika navijača "crno-belih".

Ugovor koji je potpisao tada istekao bi mu predstojećeg leta, ali je Partizan odlučio da reaguje i produži saradnju sa 34-godišnjim kreativnim vezistom.

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom. Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci. Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub. Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji", rekao je Izraelac.

Natho je u Partizan došao u avgustu 2019. i odigrao do sada 116 utakmica.

"Nathov novi ugovor je značajan za sve nas. Pokazuje poverenje na relaciji klub-igrač-trener. Nadam se da će biti još ovakvih vesti, klub pregovara sa svima i to je više tehničko pitanje. Meni pričinjava zadovoljstvo, a igračima donosi mir, jer se ovde osećaju dobro", rekao je Stanojević na konferenciji za medije pre polufinale Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke