Sakić poručio: "Napredak će uvek igrati na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.07.2017.
19:01
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Nenad Sakić analizirao je urađeno na pripremama i otkio šta navijači mogu da očekuju od njegove ekipe u novoj sezoni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka kompletirali su drugu fazu priprema za novu sezonu nakon čega je šef stručnog štaba Nenad Sakić izneo svoje utiske.

"Vrlo sam zadovoljan odnosom fudbalera prema radu. Pripremni period nije bio lak i pred njih su stavljeni ozbiljni zadaci, ali su momci to ispunjavali bez bilo kakvih problema. To smo pokazali ostvarivši pet pobeda iz pet pripremnih utakmica", kazao je Sakić.

Povratnik na klupu Napretka smatra da njegov tim poseduje pobednički duh i da će vrlo brzo to pokazati na delu.

"To je ekipa koja ima pobednički duh i realno očekujem od njih da to u prvenstvu pokažu. Koliko budemo dobri u tome, reći će kruševačka publika, koja je najbolji parametar za kvalitet fudbala koji se vidi na terenu
", dodao je Sakić.

Poslednju kontrolnu utakmicu koja će biti generalna proba pred novu sezonu Napredak će odigrati u subotu protiv Jagodine.

"Napredak će uvek igrati samo na pobedu. Naravno, nemoguće je pobediti sve utakmice, ali ono što želim od moje ekipe je da svaku utakmicu igra na pobedu. Želim da što duže ostanem u ovom klubu i da se na kraju prvenstva radujemo ostvarenim rezultatima, očekujem - mnogo boljim nego prošle godine", istakao je Nenad Sakić.

Šef stručnog štaba superligaša iz Kruševca veruje da bi ekipa mogla da napravi sjajne rezultate i da nadmaši uspehe koje je čuvena generacije iz sezone 2000/2001 koja je izašla na evropsku scenu.

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni Napredak će odigrati 22. jula protiv beogradskog Rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Thursday, 13.07.2017
22:23

2000/2001 su izašli u Evropu samo zato što su igrali finale kupa, a Zvezda osvojila duplu krunu, inače su bili drugoligaši i samo se plasirali u prvu ligu, a nabio ih grčki OFI (osrednja ekipa) 6:0.