Sale Ilić rastužio Kragujevčane, očajni Radnički!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.08.2021.
18:52
Izvor: Sportske.net

Radnički mora daleko bolje ukoliko misli da opstane u ovoj sezoni.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kragujevački Radnički pružio je slabu partiju na svom terenu protiv Čukaričkog koji je po prvi put u svojoj karijeri predvodio Saša Ilić. 

Tim sa "Čika Dače" je po drugi put ove sezone u tri utakmice poražen na svom terenu, pa je nakon Radnika (0:1) pobedu odneo i Čukarički daleko ubedljivije, bilo je 0:3 (0:2). 

Od samog starta je golman Radoš imao gomilu posla, napadi Čukaričkog su se ređali jedan za drugim, išli su uglavnom preko Ndiajea koji je zadavao mnogo problema igračima iz odbrane Radničkog. 

Već u 21. minutu gol u mreži Radoša, uspeo je golman Radničkog da odbrani jedan šut, ali iz trećeg pokušaja Đorđe Jovanović uspeva da pogodi za 1:0. 

Veoma agilni Ndiaje je uspeo da se upiše u strelce u 42. minutu nakon kornera, uspeo je da zahvati loptu glavom i da je pošalje kroz noge Radošu. Ipak, hrvatski internacionalac na golu Radničkog je bio veoma zaposlen i verovatno najbolji pojedinac svog tima u prvih 45 minuta. 

U nastavku već u 47. minutu Savić donosi ogromnih 0:3 za Čukarički i već tada je praktično bilo rešeno pitanje pobednika. 

Radnički je igrao nešto bolje u drugom poluvremenu, prilazio golu Mićoviću, ali nedovoljno da se bilo šta ozbiljnije napravi. Čukarički je bio bliži četvrtom nego Radnički prvom, najbolju priliku je propustio Rogan u 83. minutu kada je šutirao pored gola iz izgledne situacije. 

Uglavnom, Radnički će morati da popravi utisak u nastavku sezone kako bi mogao da razmišlja o opstanku, a Čukarički je daleko popravio utisak dolaskom Saše Ilića. 

Radnički je ostao na sedam bodova, a Čukarički ima 10. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke