Sale objasnio zašto ga poštuju navijači Zvezde i kako ga je rada u pekari spasila - Kroacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.01.2022.
16:24
Izvor: Sportske.net

Sale se prisetio...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Saša Ilić je u intervjuu za "Žurnal" istakao da je vrlo lako mogao i da završi u pekari da se nije desio poraz od Kroacije, sadašnjeg Dinama.

Partizan je tada poražen u dvomeču, prvi meč je dobio sa 1:0 golom Dragana Isailovića, u revanšu je bilo katastrofalnih 5:0 za Kroaciju.

"Duel sa Kroacijom mi je promenio život. Posle tog dvomeča i teškog poraza u Zagrebu 0:5, praktično sam ni iz čega došao da igram za Partizan. Mene je Kroacija spasila. Ko zna šta bih bio, možda pekar", rekao je Saša Ilić.

Da li bi aktuelni trener Čukaričkog izbrisao neku utakmicu u karijeri?

"Najteže su mi padali porazi od Zvezde. Uspeh ekipe bez obzira kako sam igrao bio mi je važniji od ličnog. Teško sam preživljavao poraze od Šamroka, Auzburga, AEL-a... To su ozbiljne traume", objasnio je Sale.

Zašto ga navijači Crvene zvezde toliko poštuju? Sale ima odgovor...

"Igrao sam fudbal u drugačije vreme, nije bilo društvenih mreža. Danas se snimaju, pevaju to kače na mreže, a onda kasnije trpe posledice, pokaju se posle dva dana, ali kasno. U mladosti, dok sam izlazio, sretao navijače Zvezde i Partizana u gradu, imao drugove iz oba kluba, ali sam uvek prema svima bio korektan. Volim Partizan i uvek želim da moj klub pobeđuje, ali ne bih i nikada nisam nikoga vređao. Imam poštovanje za rivale", istakao je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke