Samo su golovi nedostajali - uzbudljiv remi Radnika i Metalca

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 19.07.2021.
20:50
Izvor: Sportske.net

Gosti mogli do pobede u nadoknadi.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika i Metalca odigrali su nerešeno 0:0 u pretposlednjem meču 1. kola Ling Long Superlige Srbije odigranom na stadionu u Surdulici.

Posle početne inicijative Radnika, Metalac se sve više oslobađao kako je odmicalo prvo poluvreme, a najbolju priliku za vođstvo gosti su propustili u 28. minutu kada je Cvetković pogodio spoljni deo mreže.

Isti fudbaler se oprobao u 30. minutu, a nedugo potom pokušao je i Šarić, čiji udarac glavom je završio pored gola.

U 41. minutu golman domaćih Ranđelović napravio je katastrofalnu grešku, ali se i napadač gostiju Prestiž zbunio, pa poklon nije iskorišćen.

Metalac je i nastavku imao više od igre, ali je u 67. minutu sjajni Uroš Milovanović pogodio stativu i malo je falilo da kazni silne promašaje Milanovčana.

Potom je i Subotić pogodio prečku u 70. minutu iz slobodnog udarca. Bio je to izvanredan udarac i bio bi sjajan gol, ali se isprečio okvir gola.

Kako se meč bližio kraju uloge su se promenile. Domaći su više kidisali ka golu rivala, dok su domaći mahom iz konte pokušavali da dođu do tri boda.

Trener gostiju Žarko Lazetić pokušao je uvođenjem Jovana Kokira da osveži ekipu.

Poslednju šansu za pobedu Radnik je imao nakon kornera, ali je sjajan centaršut iz ugla ostao neiskorišćen od nekoliko domaćih skakača u gostujućem kaznenom prostoru.

To je mogao da kazni Prestiž, koji je propustio veliku šansu u pretposlednjem minutu nadoknade, pa je najnepopularniji rezultat ostao na snazi.

Svakako da su obe ekipe mogle do tri boda, ali i da ostanu bez ijednog, pa sa optimizmom dočekuju nastavak sezone. Radnik će u narednom kolu gostovati Kolubari u Lazarevcu, dok će Metalac dočekati TSC.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke