Samo u JSL - Nezadovoljan suđenjem arbitru pokazao du*e!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.05.2015.
12:38
Izvor: Sportske.net

Utakmica 28. kola JSL između Spartaka i Donjeg Srema obilovala je "interesantnim" momentima a svoje mesto u hajlajtsima našao je i potez golmana Pećinčana koji je nezadovoljan suđenjem skinuo šorts i sudijama pokazao zadnjicu.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Još dugo će se sportska javnost u Srbiji baviti dešavanjima na "Gradskom stadionu" u Subotici ali na žalost ne zbog fudbalskih razloga.

Spartak je savladao Donji Srem u derbiju začelja a gosti su nezadovoljni suđenjem na kraju želeli da napuste teren. Usledio je rat saopštenjima i optužbe čelnika dva kluba a u čitavoj gunguli jedan detalj ostao je neprimećen.

Nakon što je sudija Novica Anđelovski označio kraj susreta golman Donjeg Srema je nezadovoljan njegovim odlukama došao do centra igrališta, spustio šorts, i pokazao mu zadnjicu!

Interesantno je da glavni arbitar nije želeo da mu pokaže crveni karton premda takav postupak svakako zaslužuje isključenje iako je utakmica već bila završena.

Bez obzira na to da li je Donji Srem oštećen golman Nemanja Belić nikako nije smeo da se ponese na tako nepristojan način a kada je već odlučio da sudijama pokazuje tur trebalo je da bude sankcionisan makar i naknadno od strane nadležnih organa.

Pomenuti detalj pogledajte na 9.50 minutu priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Isidora StarSecret
Saturday, 16.05.2015
14:30

Jok postovace ove prodane sljamove...pa unakazili su ih

avatar
cika anonimni
Saturday, 16.05.2015
13:12

Hahaha cega sve nece biti u nasoj ligi :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
12:54

Ima jedna caka u svemu tome, a ona je da sudiju zabole to isto du*e:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
12:52