Samo Zvezda! Ne zanima ga pozajmica, čak ni odlazak u inostranstvo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.06.2021.
14:22
Izvor: Sportski Žurnal

Da li će uspeti da ostvari svoje zamisli?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

I dalje nije jasno ko će predvoditi napad Crvene zvezde u narednoj sezoni.

Dijego Falćineli se, po svemu sudeći, neće vraćati na ''Marakanu'' s obzirom da mu je istekla pozajmica, a da crveno-beli nisu doneli odluku o otkupu njegovog ugovora od Bolonje.

Milan Pavkov bi trebalo da ostane, a tu je i mladi Nikola Krstović koji posle značajne uloge u finalu Kupa veruje da bi naredne sezone mogao da se izbori za veću minutažu u redovima srpskog šampiona.

Ipak, s obzirom da se očekuju nova pojačanja u napadačkim redovima, a pominjali su se Aleksandar Pešić i Aleksandar Prijović, veliko je pitanje da li će Krstović uspeti da se izbori za svoje mesto.

Ipak, on je samouveren, a sa odmora iz Crne Gore poručio je da ga nikakve druge opcije ne zanimalju ovog leta osim ostanka u Crvenoj zvezdi sa kojom ima ugovor do juna 2023. godine.

''Ništa ne znam o odlasku, ni sa kim se nisam čuo, niti me je neko kontaktirao. Želim da u Zvezdi nastavim gde sam stao i da se na pripreme nametnem za mesto u timu sledeće sezone. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani'', izjavio je 21-godišnji Krstović za ''Žurnal''.

On je u protekloj sezoni upisao 13 nastupa za Crvenu zvezdu i postigao dva gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke