Saničanin došao u Partizan po duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Pun je samopouzdanja, veruje u Stanojevićev Partizan.

partizan.rs/Antonio Ahel
partizan.rs/Antonio Ahel

Povezane vesti

Bivši štoper Vojvodine i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin prvo je pojačanje Partizana za novu sezonu, potvrdili su danas crno-beli.

Saničanin je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine, a kako je rekao nije mu bilo teško da donese odluku o dolasku u Humsku, posebno kada je video odlučnost trenera Aleksandra Stanojevića i uprave da ga dovedu.

"Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu tako da smatram da je ne treba olako odbijati. Lako sam prelomio kada sam video veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana", rekao je Saničanin.

"Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige sveta i Evrope", dodao je on.

Saničanin je naveo da Partizan od dolaska trenera Stanojevića "igra moderan fudbal, napadački, agresivan".

"Tačno se zna u svakom trenutku ko šta radi i gde ko stoji, i u fazi defanzive i ofanzive", rekao je Saničanin, koji je napustio kamp reprezentacije BiH da bi došao na potpisivanje ugovora.

Angažovan je na poziciji štopera, kako bi popunio mesto upražnjeno odlaskom Markovića.

"Kada neko ode, dođe novi igrač, poredi se ko je bolji. Ne volim mnogo da pričam o sebi, da govorim da li sam bolji ili lošiji od nekoga. Volim da radim na terenu, da te komentare zaslužim od navijača. Nadam se da ću opravdati očekivanja na terenu, da će svi videti kakav sam, šta sam, koje kvalitete imam", rekao je on.

U sezoni 2019/20. osvojio je sa Vojvodinom Kup Srbije, kada su u finalu bili bolji upravo od Partizana.

"Uzeli smo Kup prošle godine, što mi je stvarno bila velika čast, protiv takvog rivala uzeti Kup. Imam želju i sa Partizanom da uzmem i Kup i titulu, da ne pričam o duploj kruni. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama to ostvariti", istakao je Saničanin.

On je rekao i da spreman za pritisak koji sa sobom nosi dres Partizana.

"Spreman sam i jedva čekam da se nosim sa pritiskom, jer to je neki sportski pritisak. Jeste Partizan veliki klub, ima velike navijače, jedva čekam da istrčim na teren i da se svi zajedno radujemo", rekao je Saničanin koji će u novom klubu nositi dres sa brojem četiri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ramo Mahalbasic_fb
Thursday, 03.06.2021
16:44

Legendo opusteno,ako je Partizan nije Bayern,odvadi malo 😂