Saničanin odradio prvi trening, u Partizanu viđen i jedan odlazak

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.06.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Saničanin izneo prve impresije.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Novi fudbaler Partizana Siniša Saničanin odradio je svoj prvi trening za novi klub po dolasku iz Vojvodine.

Saničanin je postao prvo letnje pojačanje crno-belih, a u sredu, kasno uveče, promovisan je i Danilo Pantić. Osim dolazaka, u Partizanu je bilo i odlazaka. Sa ekipom je saradnju prekinuo mladi Denis Stojković.

"Prvi put sam danas ovde. Osećaj je stvarno izvanredan, svi su me dočekali prijatno. Sportski centar je fenomenalan, uslovi su neverovatni, prvi utisci su baš pozitivni. Upoznao sam se sa ekipom, šefom, stručnim štabom, osobljem… Stvarno sam prezadovoljan”, izjavio je Saničanin za sajt Partizana.

Sa igračima Partizana već je imao prilike da se upozna na terenu, a ističe da je Bojana Matića upoznao dok su igrali u Vojvodini.

 "Sa Matketom ( prim. aut Bojan Matič) se znam iz Vojvodine, znam i Ostoju ( prim. aut Bojan Ostojić) sa utakmica, sa njima sam pričao o tim prvim temama. Ostale momke znam sa terena, svi su ostavili pozitivan utisak na mene”.

FK Partizan/Miroslav Todorović

 Zbog potpisivanja ugovora sa klubom propustio je prijateljsku utakmicu reprezentacije BiH sa Crnom Gorom, ali je imao prilike da zaigra na utakmici sa Danskom. 

"Protiv Crne Gore sam propustio, jer sam došao u Beograd da potpišem ugovor, a protiv Danaca sam igrao čitavu utakmicu. Nakon toga sam vreme provodio kod kuće sa porodicom, najmilijima, suprugom, tako da sam odmorio, imao sam dosta vremena. Spreman dočekujem nove izazove”, rekao je on.

Dodaje i da je kod kuće pratio Evropsko prvenstvo, kao i da mu je ovogodišnje takmičenje veoma zanimljivo. Osvrnuo se i na činjenicu da je prelazak u Partizan u njegovom rodnom Prijedoru dočekan sa oduševljenjem. 

"Ojeknula je vest, svi su prezadovoljni. Dosta mi je poruka stizalo, čestitki, stvarno nemam reči”, završio je Saničanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke