Sanogova poruka posle novog ugovora sa Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
17:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin vezista ima velike planove sa crveno-belima.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, Crvena zvezda i Seku Sanogo ozvaničili su potpisivanje novog ugovora, koji će važiti do 2023. godine.

Defanzivni vezista iz Obale Slonovače je u dosadašnjem toku sezone ispunio očekivanja trenera Dejana Stankovića, pa je ovakav epilog i očekivan.

Posle potpisa, Sanogo se oglasio u izjavi za klupski sajt i najavio velike ambicije u narednih par godina sa crveno-belima.

''Ogromna je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, jer je ovo veliki klub. Srećan sam što ću imati priliku da nastavim ovu avanturu. Nadam se da ću biti još uspešniji, te da će ova godina biti bolja od prošle za naš klub.

Biće mi zadovoljstvo da nastavim da se borim za crveno-beli dres. Ovo je veliki klub, jedva čekam nove utakmice. Svesni smo koji su ciljevi, gledamo ka Ligi Evrope, Superligi i Kupu Srbije.  Želimo da budemo još uspešniji'', izjavio je Sanogo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 29.01.2021
16:10

Ово је требало да буде одговор Другу Остоји а не засебан коментар. Милион багова имате на овој новој верзији. Ако не умете, дајте некоме ко зна да ово среди како треба. Ово је благи ужас.

avatar
Man united
Thursday, 28.01.2021
15:30

О чему причаш? Испали смо из ЛШ летос.

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 27.01.2021
19:18

Čovek već odustao od lige šampiona 🤣🤣🤣