SAOPŠTENJE - Drinčić: ''Nećete uspeti zlonamernim tumačenjima da narušite odnose u klubu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog smatra da su pojedine reakcije na njegovu sinoćnju izjavu bile pogrešne i zlonamerne.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Podsetimo, niški Radnički je sinoć kao gost savladao Jedinstvo u Ubu sa 2:0, što je treća pobeda Nišlija u poslednja četiri kola, a trener Radničkog Nikola Drinčić je posle meča dao zanimljivu izjavu u kojoj je naglasio da čestita isključivo svojim igračima i članovima stručnog štaba

''Prvo, čestitam mojim igračima. Ponavljam, samo mojim igračima i mom stručnom štabu. Jako sam zadovoljan kako smo igrali'', poručio je on.

Bilo je tokom večeri reakcija na tu njegovu izjavu i sumnji da možda nije u dobrim odnosima sa upravom, ali je Drinčić te spekulacije kategorički odbacio u saopštenju koje u nastavku prenosimo.

''U kontekstu moje izjave koju su pojedinci pogrešno razumeli, želim da naglasim da čestitku mojim igračima na sjajnoj igri, treba shvatiti u kontekstu poštovanja prema njihovom trudu i radu koji su uložili ali to ne znači i negiranje značaja rukovodstva kluba, baš naprotiv. 

Uostalom, ja sam i kao igrač bio ispoštovan od strane ove Uprave i srećan u Nišu.

To je i bio jedan od glavnih razloga što sam i prihvatio poziv istih tih ljudi da kao trener predvodim Radnički. Kao i pre šest godina, tako i danas, imam odličnu saradnju sa njima i mogu da kaže sve najbolje o predsedniku, upravi kluba, kao i o svim zaposlenima. Prvi čovek kluba Ivica Tončev mi je pružio sve što sam tražio, čak i više, da bi mogli da Radnički vratimo na staze stare slave, što polako već i činimo. 

Čini mi se da pojedinicima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog i da pogrešnim i pomalo zlonamernim tumačenjima žele da naruše odnose u klubu. Ovom prilikom im kažem da neće uspeti u tome. Ja sa članovima Uprave - predsednikom i svim zaposlenima u klubu imam odlične poslovne, pa i prijateljske, odnose. 

Ponavljam, u Radničkom sam prezadovoljan i nadam se da ćemo zajedno sa članovima Uprave kluba nastaviti kao i do sad i da ćemo beležiti sve bolje rezultate, što Radnički i Niš svakako zaslužuju'', poručio je Drinčić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke