Saopštenje navijača Partizana, bojkotuju današnji meč!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.04.2022.
11:16
Izvor: Sportske.net

Navijači crno-belih žele da se njihov glas čuje.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Termini Super lige Srbije ne odgovaraju svakome, a navijači Partizana su zabrinuti zbog najnovijeg u kojem igra njihov klub. 

Partizan danas igra utakmicu protiv TSC-a na svom stadionu, a termin je začuđujuć jer je od 14 časova. 

Zbog toga su navijači Partizana odlučili da ulože protest tako što se neće pojaviti. 

"Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14", stoji u saopštenju navijača Partizana. 

Nije Partizan jedini koji ima ovakve probleme. 

"Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve “ispade” i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme!", stoji u saopštenju. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke